K-Citymarket Kemin mittava remontti valmistui – uudistus toteutettiin asiakastoiveiden pohjalta

Uudistustyöt Kemin K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä jokainen osasto on uudistettu ja valikoimat kasvaneet tuntuvasti. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka ja kylmälaitteet uudistettiin.

Remontin myötä K-Citymarket Kemin ilme on muuttunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kaupan myymäläkalusteiden vaihduttua uusiin: kaupan jokainen osasto on uusittu niin elintarvike- kuin käyttötavarapuolella.

”Kauppa on uudistettu aivan täysin: kokonaisuudistuksen myötä käytännössä kaikki on uutta. Liikeideamme on tarjota parasta palvelua ajan hengessä perinteitä kunnioittaen ja nyt valmistunut remontti tukee tätä. Erityisesti halusimme nostaa palvelutiskimme uudelle tasolle: olemme laajentaneet sekä tiskin valikoimaa että aukioloja ja tuoneet tarjolle myös aivan uudenlaisia tämän hetken trendituotteita. Palvelutiski on jatkossa auki ma-ke klo 8-18, to-pe 8-19 ja lauantaisin 8-17”, Kemin K-Citymarketin kauppias Hannu Rantala kertoo.

Kokonaisuudistuksen myötä niin kaupan tiloja kuin valikoimaakin päivitettiin kertaheitolla vastaamaan paitsi nykyisiä, myös tulevaisuuden asiakastarpeita.

”Lähdimme suunnittelemaan remonttia teettämällä asiakkaille kyselyn siitä, mitä he toivovat tulevaisuuden kaupalta. Valikoimat kasvoivat usealla eri osastolla, erityisesti hedelmä- ja vihannes-, panimo- ja maito-osastoilla. Panimotuotteita on nyt saatavilla remontin myötä kymmeniä uusia, ja olemme tuoneet maito-osastollemme kokonaisen uuden kylmähyllyn vastaamaan niin maito- kuin maidottomienkin tuotteiden kasvaneeseen kysyntään. Haluamme olla samanaikaisesti sekä herkku- että halpakauppa, ja siksi on erittäin tärkeää tarjota asiakkaille runsaasti erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin”, Rantala kertoo.

Remontin yhteydessä myös kaupan kahvila on kokonaan remontoitu ja tuotetarjonta monipuolistunut sekä suolaisissa että makeissa vaihtoehdoissa. Perinteisten kahvin ja teen lisäksi tarjolla on erikoiskahveja, ja kahvilan kylkeen on tuotu tarjolle myös kaupassa valmistettua pizzaa. Niin pizzaa kuin muitakin kaupan kotikeittiössä valmistettuja tuotteita voi joko nauttia kahvilassa tai ostaa take-awaynä mukaan. Perheen pienimpien ruoan lämmitys onnistuu pyydettäessä kahvilan tiskillä. 

Uudistuksen yhteydessä Kemin K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla ja niissä on ovet, joten ne ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Hiilidioksidilla toimiva kylmälaitoksemme hyödyntää myös lämmön takaisinottoa. Remontin yhteydessä myös talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme”, Rantala kuvailee.

Kemin K-Citymarketin remontissa myös käyttötavaraosastot on uusittu kokonaisuudessaan lattioita myöden ja osastoilla on mm. uudet kalusteet. Myös kassapisteet on remontissa vaihdettu uusiin. Käytössä on jatkossa myös uudistettu, aiempaa suurempi ja väljempi itsepalvelukassa-alue, jolla on sekä neljä perinteistä itsepalvelukassaa sekä yksi kassalinjallinen itsepalvelupiste suuremmille ostoksille.

”Jos jokin asia on pysynyt samana, on se erityisen hyvä henkilökuntamme, joka on motivoitunut palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme erittäin iloisia, että nyt apunamme on aivan uusinta tekniikkaa ja uudet puitteet. Kehitys ei lopu remonttiin, vaan toivotan asiakkaat jatkossakin esittämään meille uusia toiveita, jotka pyrimme ehdottomasti toteuttamaan”, Rantala sanoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLA
EI

Takaisin ylös