Jyväskylän Neste K Savelan kauppiaaksi Marit Mertsalmi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.3.2022 Marit Mertsalmi aloittaa Jyväskylän Neste K Savelan kauppiaana 1.5. Hän jatkaa myös Neste K Kirrin kauppiaana.

Neste K Savela haluaa olla kaupungin ilahduttavin liikenneasema

Marit kertoo, että hänellä on nostalgiset fiilikset, koska hän on aloittanut kauppiasuransa Neste Savelassa 2000-luvun alussa. ”Olen todella innostunut tästä mahdollisuudesta.”

Neste K Savela on tunnettu kahvila ja autonpesuasema, jolla on pitkät perinteet. ”Haluamme jatkaa tätä hyvää työtä kehittämällä palveluita henkilöstön kanssa asiakastoiveita kuunnellen”, Marit avaa suunnitelmiaan. ”Haluamme olla ilahduttavin city-liikenneasema, joka on tunnettu parhaasta palvelusta, laadukkaista tuotteista ja minne asiakkaat haluavat tulla uudestaan.”

Vastuullisuustyötä tehdään asemalla joka päivä. Valikoimista löytyy vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja hävikin hallintaan sekä kiertotalouteen kiinnitetään paljon huomiota. Lähituottajien tuotteita käytetään mahdollisuuksien mukaan. ”Hyvinvoiva henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara ja työnantajana haluan pitää heistä hyvää huolta”, Marit sanoo.

Marit Mertsalmi on toiminut Palokassa toimivan Neste K Kirrin kauppiaana vuodesta 2011 saakka. Liikenneasemakauppiaana hän on toiminut vuodesta 1999 alkaen ja sitä ennen hän työskenteli hyvinvointialalla.

Maritin perheeseen kuuluu kaksi aikuista lasta, jotka asuvat omillaan. ”Toive lapsenlapsesta toteutui 2021 keväällä. Nautin mummoudesta täysin siemauksin. On ihanaa nähdä suvun jatkuminen ja olla apuna sekä tukena ja päästä seuraamaan pienen ihmisen kasvua”, hehkuttaa Marit. Hän kertoo, että kaikkein tehokkaimmin työasiat unohtuvat mummoillessa mutta myös liikunta on tärkeää. ”Rakkaita harrastuksiani ovat laitepilates, luonnossa liikkuminen ja avanto- sekä kylmävesiuinti. Koska tykkään ihmisistä ja kokkaamisesta niin järjestän mielelläni illallisia perheelle ja ystäville.”

Takaisin ylös