Joonas Hämäläinen K-Market Kokkokankaan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOE 17.10.2022 Joonas Hämäläinen aloittaa marraskuun alusta Kempeleen K-Market Kokkokankaan kauppiaana. Hän luotsaa myös Neste K Ouluntullia Kempeleessä.

”On hienoa päästä kauppiaaksi K-Market Kokkokankaalle, joka sijaitsee lähellä toista kauppapaikkaani Neste K Ouluntullia. Kompakti myymälä on siistissä kunnossa ja nykyiset kauppiaat Jari ja Kaija Hulkko ovat hoitaneet kauppaa hienosti pitkällä kokemuksella”, Joonas kertoo.

K-Market Kokkokangas erottautuu valikoimilla, nopeudella ja erinomaisella palvelulla

Joonas avaa suunnitelmiaan uuden kauppansa suhteen: ”Alueella on mukavasti kilpailua ja erilaisia vaihtoehtoja asiakkaiden ostospaikaksi mutta haluan, että K-Market Kokkokangas vastaa jatkossa entistä paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin valikoimalla, nopeudella sekä erinomaisella palvelulla.”

”Haluan pitää hyvää keskusteluyhteyttä asiakkaiden kanssa, jotta voimme yhdessä kehittää valikoimaa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin niin laadun kuin hinnan puolesta. Tervetuloa juttelemaan!”, kehottaa uusi kauppias. ”Haluan toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi jatkossakin asioimaan K-Market Kokkokankaalle ja kehitetään kaupasta entistä enemmän asiakkaiden ja alueen näköinen kauppapaikka!”

Vastuullisuus on osa K-Market Kokkokankaan arkea ja siihen liittyy hävikin hallinnan lisäksi pakkausmateriaalien kierrättäminen sekä työntekijöiden hyvinvointi. ”Kierrätämme mahdollisimman paljon pakkaustarvikkeita sekä tarjoamme jatkossakin asiakkaille ResQ Clubin kautta tuotteita.”

K-Market Kokkokangas saa Joonas Hämäläisestä kovan luokan ruokaosaajan

Hämäläisellä on pitkä kokemus ravintola- ja elintarvikealoilta. Hän voitti Suomen ensimmäisen MasterChef-kilpailun vuonna 2011 ja on sen jälkeen työskennellyt Helsingin huippuravintoloissa, myyntipäällikkönä elintarvikealalla sekä Food Solution Managerina Kesprolla.

Joonaksen vapaa-aika kuluu perheen ja 13 vuoden seniori-ikään ehtineen chihuahua Pablon kanssa. Hän harrastaa myös japanilaistyylisten kokkiveitsien valmistamista, jotka hän tekee alusta loppuun itse.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös