Jarno Peltola on K-Market Moikoisen uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.5.2022 Jarno Peltola aloittaa kesäkuun alusta Turun Hirvensalossa K-Market Moikoisen kauppiaana.

Jarno vaihtaa työntekijän paikalta kauppiaan saappaisiin

Jarno Peltola on työskennellyt jo vajaat 4 vuotta K-Market Moikoisissa ja hän on iloinen siitä, että juuri Moikoinen on se kauppa, jossa hän voi aloittaa kauppiasuransa. ”Tämä tuntuu juuri oikealta paikalta aloittaa kauppiasura, sillä Hirvensalon asiakaskunta on minulle tuttua. Saan myös jatkaa yhteistyötä hyvien ja ammattitaitoisten työkaverieni kanssa”, Jarno iloitsee. ”Olen hyvin innoissani, että pääsen jatkamaan kasvattajakauppiaani Turo Tikanmäen hyvää työtä kaupan kehittämisessä ja toteuttamaan omia ideoitani.”

”Haluamme olla hyvin palveleva asiakkaiden näköinen lähikauppa, jossa on helppo ja kiva asioida. Pidämme kaupan siistinä ja hyvässä kunnossa sekä keräämme asiakkailta toiveita ja ideoita oman kauppansa kehittämisestä. Toiveet otetaan vastaan kaupassa tai vaikka sosiaalisen median kautta”, Jarno kertoo suunnitelmistaan.

Vastuullinen toiminta näkyy kaupan arjessa. ”Kehitämme valikoimia asiakastarpeiden mukaan, jolloin voimme minimoida ruokahävikin. Kaikki mahdollinen käyttökelpoinen ruokahävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen”, uusi kauppias sanoo. ”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle avainasemassa. Miellyttävä ilmapiiri ja motivoitunut henkilökunta vaikuttavat paitsi asiakaspalveluun myös kaupan viihtyvyyteen sekä vetovoimaisuuteen.”

Jarno Peltola on työskennellyt Moikoisissa vajaat 4 vuotta ja sitä ennen 7,5 vuotta K-Market Delissä.

Vapaa-ajalla Jarno kertoo harrastuksinaan olevan salibandy, kuntosali ja uusimpana padel. Jarnon perheeseen kuuluu avopuoliso Suvi, joka jatkaa omassa ammatissaan mutta toimii Jarnolle korvaamattomana tukena. Yhteistä aikaa vietetään rennosti elokuvia ja sarjoja katsellen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös