Jarno ja Anni Lias kahden K-Marketin kauppiaiksi Tampereella

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 24.1.2022 Jarno ja Anni Lias aloittavat helmikuun alusta kauppiaina Tampereella K-Market Virontörmänkadulla ja K-Market Tesomajärvenkadulla.

”Olemme viime vuosien ajan seuranneet Tesoman alueen positiivista kehitystä läheltä ja omien kauppojen vastaanotto kyseiseltä alueelta tuntuu näin ollen innostavalta ja luontevalta”, Jarno ja Anni sanovat. ”Tampereen yksi perinteikkäimmistä lähiöistä omaa vahvat juuret ja on kehittynyt palveluiden, asumisen sekä liikennöinnin osalta viime vuosina valovoimaisesti ja toimivasti edukseen. Alue on edelleen kasvava. Lämpimät kiitoksemme nykyiselle kauppiaalle Pasi Pihlavalle kauppojen hyvästä hoidosta. ”

Ytimenä yhdessä asiakkaiden kanssa tehty valikoima

Molemmissa kaupoissa panostetaan asioinnin helppouteen ja asiakaspalveluun yhdessä henkilökunnan kanssa. ”Tuomme valikoimiin rohkeasti uutta sekä pyrimme toteuttamaan kaikki asiakastoiveet. Yhdessä asiakkaiden kanssa tehty valikoima on tärkeä ydin oman kylän kaupassa”, kertovat Liakset.

Molemmat K-Marketit tarjoavat hyvät lisäpalvelut, kuten Matkahuolto, Schenker, Postnord, Veikkaus sekä Osta ja Nosta-käteisnostopalvelun. Virontörmänkadulla on myös verkkokauppa nouto- ja kotiinkuljetuspalvelulla.

”Virontörmänkadulla panostamme kaupan oman paistopisteen valikoimaan sekä ajankohtaisten sesonkien herkkuihin. Tesomajärven kaupassa korostamme herkullisuutta ja nopeaa asiointia niin arjen herkuttelun kuin työpaikalle napattavien eväiden osalta”, avaavat uudet kauppiaat suunnitelmiaan. ”Tulemme näkymään aktiivisesti eri somekanavissa, joten kannattaa ottaa meidät helmikuun alussa seurantaan.”

”Vastuullisuustyö kaupoillamme on jokapäiväistä tekemistä”, toteavat Jarno ja Anni. Hävikin hallintaan kiinnitetään tarkkaa huomiota ja ylijäävä hävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. ” Henkilökunnan hyvinvointi on hyvän asiakaskokemuksen perusta, ja siksi haluamme panostaa erityisesti siihen.” Valikoimissa suositaan lähellä tuotettua ja paikallisia tuotteita. ” Kiusaamisvapaa vyöhyke on myös tärkeä osa yhteiskunnallista vastuuta, ja siinä olemme osaltamme täysillä mukana.”

Jarno ja Anni Liaksella on K-kauppiasuraa jo reilut 11 vuotta. Viime vuodet Jarno on työskennellyt myymäläpäällikkönä käyttötavaran parissa ja Anni asumisoikeusasuntojen myyntineuvottelijana.

Liasten perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä lasta ja koira. Perheen vapaa-aika kuluu monipuolisesti urheiluharrastusten parissa.

Takaisin ylös