Jaana Karhu aloittaa kauppiasuransa Lappeenrannassa kolmen K-Marketin voimin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.2.2022 Jaana Karhu aloittaa kauppiasuransa Lappeenrannassa 17.3., kun hän saa silloin K-Market Ratakadun avaimet. 1.4. hänen kauppaperheeseensä liittyy K-Market Kanneli ja 14.4. K-Market Vapari.

Haave toteutuu tutussa ympäristössä

Jaana kertoo olevansa erittäin innoissaan kauppiasuran aloituksesta. ”Tuntuu hyvältä, K-kauppiasura on ollut pitkään haaveena ja nyt se vihdoin toteutuu! Suoritin myös kauppiasvalmennuksen K-Market Ratakadulla, joten saan aloittaa tutussa ympäristössä.”

”Edelliset kauppiaat Harri Mattinen Ratakadulla sekä Teppo ja Liisa Kylmä Kannelissa ja Vaparilla ovat tehneet upeaa työtä ja tästä minun on hyvä jatkaa eteenpäin”, Jaana kiittelee.

”Kaikki kolme K-Marketia tulevat keskittymään nopean asioinnin liikeideaan, joskin painopisteet ovat kullakin kaupalla eri saroilla. ”Ratakadulla panostamme jatkossakin vahvoihin pakettipalveluihin ja Kannelissa ruoan verkkokauppaan. Vaparilla keskitymme kuluttajapakattujen lounaiden valikoimiin”, kertoo Jaana suunnitelmistaan. ”Haluamme tehdä asiakkaillemme asioinnista mahdollisimman mukavaa ja helppoa. Erityisesti sydäntäni lähellä on laadukas hevi-osasto, joka tulee näkymään jokaisessa kolmessa kaupassa. Myös pien- ja lähituottajat tullaan huomioimaan kauppojen valikoimissa.”

Kaikissa Jaanan K-Marketeissa tehdään määrätietoista vastuullisuustyötä joka päivä. Roskiin menevän ruoan määrä minimoidaan mm. ResQ-Clubin kautta sekä lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen. Jätteet kierrätetään mahdollisimman tehokkaasti. ”Ensiarvoisen tärkeää minulle on toimia vastuullisena työnantajana ja pitää huolta hyvästä henkilöstökokemuksesta. Kaupan ala on joukkuelaji ja henkilökunta yrityksen tärkein voimavara”, Jaana sanoo.

Jaana on työskennellyt 12 vuotta kaupan alalla erilaisissa työtehtävissä ja lähes kaikissa kaupparyhmittymissä. Hän on työskennellyt 4,5 vuotta Harri Mattisella erilaisissa tehtävissä ja viimeisimmäksi myymäläpäällikkönä Ratakadulla, Tirilässä ja Mattilassa. ”Töitä olen tehnyt aina enemmän ja vähemmän opintojeni ohella. Olen koulutukseltani sekä yritysjuridiikan tradenomi että kauppatieteiden maisteri.”

”Erityiskiitokset haluan antaa Harri Mattiselle, joka on toiminut kasvattajakauppiaanani valmennusaikana. Parempaa mentoria en olisi voinut toivoa! Toivotan myös hänelle onnea uusiin haasteisiin!”, lähettää Jaana terveisensä.

Jaanan perheeseen kuuluu aviomies Jukka Karhu sekä kaksi kissaa Siiri ja Rölli. Vapaa-ajalla Jaana harrastaa lukemista sekä liikuntaa lenkkeilyn ja joogan muodossa.

Takaisin ylös