Iina Komeri aloittaa K-Market Visamäen kauppiaana Hämeenlinnassa

Iina Komeri siirtyy K-Market Visamäen kauppiaaksi 1.10.2022 alkaen.

Komeri iloitsee paluusta kotipaikkakunnalleen Hämeenlinnaan. ”Olen itsekin asioinut K-Market Visamäessä, joten tuntuu todella hyvältä päästä kauppiaaksi juuri tälle kauppapaikalle. Haluan kiittää nykyistä kauppiasta Kimmo Itäahoa hyvin tehdystä työstä, jonka pohjalta on mukava jatkaa toimintaa Visamäessä.”

Komeri haluaa tutustua hyvin kaupan asiakaskuntaan. Kaupassa tullaan panostamaan erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä asioinnin helppouteen ja nopeuteen. ”K-Market Visamäellä on myös verkkokauppa ja kaupan palveluita kehitetään jatkuvasti alueella liikkuvien tarpeisiin sopiviksi. Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden palautteita ja toiveita. Niiden pohjalta kehitämme kauppaa juuri meidän asiakkaitamme palvelevaksi kokonaisuudeksi yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa”, Komeri kertoo.

Ihmisistä ja ympäristöstä välittäminen näkyy kaupan arjessa. ”Kaupalta löytyy asiakkaille hyvät kierrätyspisteet ja luonnollisesti kierrätämme kaupan toiminnassa itsekin hyvin aktiivisesti. Myös ruokahävikkiin kiinnitämme erityistä huomiota”, Komeri toteaa. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita uudelle kauppiaalle ja niihin tullaan panostamaan laajasti. Komerin toiveena on myös lisätä kaupan valikoimaan entistä enemmän paikallisten toimijoiden tuotteita.

Komerin kauppiasura alkoi kolme vuotta sitten K-Market Tammelassa. ”Aika Tammelassa on ollut opettavaista, enkä olisi voinut toivoa parempaa paikkaa kauppiasuran aloittamiseen. Olen toiminut kaupan alalla jo 13-vuotiaasta lähtien. Ennen kauppiaaksi ryhtymistä työskentelin K-Citymarket Tiiriössä Hämeenlinnassa osastovastaavana noin 5 vuotta”, Komeri kertoo.

Komerin vapaa-aika kuluu perheen parissa, johon kuuluu puoliso Mika Kaarna ja kolme lasta. Uusi kauppias harrastaa ruoanlaittoa ja viihtyy lenkkipoluilla.

Takaisin ylös