Hue Vo neljän K-Marketin kauppiaaksi Joensuuhun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.8.2022 Hue Vo palaa kotiseudulleen Joensuuhun ja ottaa vastuulleen neljä K-Marketia syyskuun alusta. K-Marketit ovat Aittaranta, Hammaslahti, Ranta-Mutala ja Noljakka.

Neljän kaupan luotsaus on mieluinen haaste

”Tämä on hieno tilaisuus jatkaa kauppiasuraani. Uskon, että tulevissa kaupoissa on minulla mahdollisuus kehittyä kauppiaana ja yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa kehittää kyseisiä kauppoja vielä paremmiksi”, kertoo Hue Vo. ”Edellinen kauppias Juha Timonen on tehnyt merkittävää työtä ja minun on hyvä jatkaa tästä. Sonkajärven K-Market Marjapaikassa olen ollut vahvasti läsnä kaupassa. Tämä haaste, monikauppakauppiuus, onkin uusi, mutta mielenkiintoinen haaste minulle.”

”Tavoitteena on tehdä asiakkaan ostosreissusta sujuva ja miellyttävä. Pyrimme siihen, että samalla ostosreissulla pystyy saamaan kaikki tarvitsemansa. Ajatus on, että entiset palvelut säilyvät ja tuomme uudet palvelut lähemmäs asiakkaitamme”, Hue kertoo suunnitelmistaan. ”Asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeää meille ja haluamme, että asiakas kokee itsensä merkittäväksi ja tervetulleeksi kauppaan.”

”Yhteiskuntavastuu ja vastuullisuus ovat kiinteä osa K-ryhmän arvoja ja meidän kauppojen päivittäistä arjen työtä. Kauppiaana haluan osallistua kauppojen lähialueiden elinvoimaisuuden kehittämiseen. Lähellä ja luomua -teemaa haluan tukea tuomalla vahvasti esille lähituottajien tuotteita kauppoihin.”

Koulutukseltaan Hue Vo on kauppatieteiden maisteri ja hän on valmistunut Itä-Suomen yliopistosta pääaineena yritysoikeus- ja talous. Työuraa häneltä löytyy vähittäisliikkeen yrittäjänä ja kansainvälisen yrityksen kirjanpidon ja taloushallinnon työtehtävissä. Joensuuhun Hue palaa Sonkajärveltä, missä hän on toiminut K-Market Marjapaikan kauppiaana vuodesta 2018 saakka. ” On kiva palata kotiin Joensuuhun neljän vuoden jälkeen, vaikka olen viihtynyt erittäin hyvin Pohjois-Savossa ja en vaihtaisi sitä aikaa muuhun. Olen kiitollinen ajastani Sonkajärvellä ja etenkin sydämellisistä ihmisistä, joihin olen saanut tutustua ja ystävystyä. Marjapaikan henkilökunnalle myös lämmin kiitos, sillä he olivat minulle kuin perhe neljän vuoden ajan”, sanoo Hue.

Huen perheeseen kuuluu puoliso, joka työskentelee omalla alallaan, mutta auttaa mielellään kaupan arjessa vapaa-ajallaan. ”Säännöllinen ja monipuolinen liikunta on tärkeimpiä asioita hyvinvoinnilleni. Liikunta on vastapainoa työlle ja pitää terveenä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Salilla treenaamisen lisäksi harrastan tennistä, jääkiekkoa ja maantiepyöräilyä”, listaa Hue harrastuksiaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös