Helsingin K-Market Vesalaan ja Vantaan K-Market Länsimäkeen uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.3.2022 Pasi Kemppainen ja Tytti Hakala aloittavat kauppiasuransa 27.3. K-Market Vesalassa ja 1.4. K-Market Länsimäessä.

Pasi ja Tytti iloitsevat, että pääsevät kehittämään kahta kauppaa pääkaupunkiseudulla. ”Korona-pandemia viivästytti kauppiasuran alkua mutta nyt tuntuu, että käytetty aika on tuonut vain lisää intoa uran aloitukseen.”

”Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan meihin kaupoille!”, kehottavat Pasi ja Tytti. ”Odotamme innolla ensimmäistä päivää, jolloin pääsemme tositoimiin henkilökuntamme kanssa. Ideat uusille palveluille ja tuotetoiveille ovat tervetulleita. Tulemme tiedottamaan kaupalla tapahtuvista asioista Facebookin ja Instagramin kautta.”  

Uudet kauppiaat uskovat yhdessä tekemiseen asiakkaiden parhaaksi

Alueet ja asiakkaat eivät ole vielä uusille kauppiaille tuttuja mutta he lupaavat näkyä ja kuulua alueella. ” Tutustumme alueen asiakkaisiin ja muihin alueen yhteisöihin. Kaupat sijaitsevat keskeisillä paikoilla Länsimäessä ja Vesalassa, jonka ansiosta meillä on hienot mahdollisuudet kehittää parhaita kauppapaikkoja alueen asiakkaille.”

”Uskomme yhdessä tekemiseen ja tulemme panostamaan meidän kaupan henkilökunnan kanssa asiakkaiden kuuntelemiseen ja heidän palvelemiseen. Tulemme kehittämään kummassakin kaupassa palveluita ja valikoimaa alueen parhaaksi meidän kaupaksi. Länsimäki on jo myymälä pinta-alaltaan alueen suurin kauppa ja Vesalan kehittäminen kokoaan suuremmaksi on jo suunnitteilla. Liikeideamme pohjautuu vahvuuksiimme toimia yhdessä henkilökunnan kanssa asiakkaidemme parhaaksi”, avaavat Pasi ja Tytti suunnitelmiaan.

Vastuullisuustyötä tehdään molemmissa kaupoissa määrätietoisesti joka päivä. ”Vastuullisuus niin omasta henkilökunnasta kuin asiakaspalvelun laadusta ovat meille keskeisimpiä painopistealueita aloittavina kauppiaina” Pasi ja Tytti kertovat. Tuotevalikoimiin valitaan tuotteitta, jotka tukevat kestävää kehitystä ja syntyvän jätteen määrä minimoidaan kierrättämällä. Syömäkelpoinen hävikki lahjoitetaan edelleen hyötykäyttöön.

Pasi on koulutukseltaan insinööri ja syntyisin Vantaalta. Hän on työskennellyt aikaisemmin monipuolisesti liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. ”Työurallani pippuri ja suola ovat olleet mahdollisuudet viedä asioita eteenpäin seuraavalle tasolle yhdessä muiden kanssa ja samalla loputon kiinnostus uusiin asioihin, joiden avulla myyntiä ja päivittäistä tekemistä voidaan parantaa entisestään asiakkaiden hyväksi”, hän kertoo. ” Kiitokset vielä harjoitteluajan K-kaupoille Perkkaalle ja Triplaan. Ilman teidän innostusta ja apua moni asia olisi jäänyt oppimatta matkan varrella kohti K-kauppiaan uraa.”

Tytti on koulutukseltaan tradenomi ja sairaanhoitaja. ”Asiakaspalvelun laatu on minulle sydämen asia. Olen päässyt tekemään työtä asiakkaiden kanssa niin erilaisissa kivijalkakaupoissa kuin tekemään maailman parasta asiakaspalvelua ilmailualalla sekä suomalaisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Työkokemusta on myös kertynyt viimevuosina ihmisten terveydestä huolehtimisesta sekä ihmisten johtamisesta.”

Pasin ja Tytin perheeseen kuuluvat lapset Aksel 7 vuotta ja Selma 4 vuotta, jotka innolla odottavat perheen kauppiasuran alkua. ”Perheemme on liikkuvaa ja aktiivista sorttia, yhdessä harrastamme jääkiekkoa, jalkapalloa, crossfit:a, tanssia, laskettelua sekä hiihtoa. Jos kiireisessä lapsiarjessa jää aikaa niin Pasi lähtee Motocross radalle ja Tytti käyttää aikaansa vapaaehtoiseen maanpuolustukseen. Vapaa-ajat kesällä pyrimme olemaan Padasjoella mökkeilemässä ja talvella Lapissa laskettelemassa ja hiihtämässä”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös