Heidi ja Markku Ahtola Vantaan K-Supermarket Herkkupähkinän kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.11.2022 Heidi ja Markku Ahtola aloittavat 2023 vuotensa innostuneina ja pääsevät jatkamaan perinteikkäällä paikalla sijaitsevan K-Supermarket Herkkupähkinän uusina kauppiaina. Heidi ja Markku ovat aloittaneet kauppiasuransa 2014 ja Herkkupähkinä on heidän kolmas kauppansa.

Heidi ja Markku tuumaavat, että K-Supermarket Herkkupähkinä omaa pitkän historian ruokakauppana. ”Tulemme rakentamaan asiakkaiden toiveiden mukaista kauppaa ja päivitämme myymälää talven ja kevään aikana hieman nykyaikaisemmaksi. Suuria rakenteellisia muutoksia ei ole tiedossa, mutta itsemme tietäen, keksimme varmasti kaikenlaista uutta ja mukavaa kaupalle. Odotamme innolla tutustumista asiakkaisiin ja paljon kiitosta saaneeseen henkilökuntaan. Nykyinen henkilökunta jatkaakin loistavaa työtään ja lisäkäsiä tulemme myös rekrytoimaan.”

Heidi ja Markku kertovat, että tulevat laajentamaan ja kehittämään verkkokauppaa. Kuljetusten rinnalle avataan K-Nouto-palvelun alkuvuodesta. ”Verkkokauppa on nykypäivää ja esimerkiksi tilaamalla pyhiä edeltävinä päivinä herkkuja noudettavaksi kaupan noutopisteeltä, vähentää asiakas omaa stressiään ja aikaa jää enemmän perheelle ja ystäville. Myös lapsiperheiden arjen helpottamisessa haluamme olla ilman muuta mukana ja uskomme, että uusi Tilaa ja nouda-palvelu on yksi tapa olla tässä arjessa läsnä.”

”Innostuvina ihmisinä keksimme varmasti kaikenlaista uutta ja mukavaa kaupalle. Meidät löytääkin usein hyllyjä tuunaamasta, täyttämästä ja siistimästä”, uudet kauppiaat lupaavat. ”Aiomme tarjota asiakkaille, niin edullisen- kuin Premium tuotekorin, jotta pystyisimme vastaamaan markkinoiden haasteisiin tänä päivänä. Hintoja tulemme laskemaan ja edullisten tuotteiden valikoimaa lisäämään.”
 

”Myös erikoisruokavaliot saavat täyden huomiomme ja omakohtaisesta kokemuksesta tiedämme niiden merkityksen nykypäivän arjessa. Asiakkailta toivomme tuotetoiveita ja tilaamme valikoimasta puuttuvia tuotteita erittäin mielellämme. Tarkoitus olisi, että asiakas saa meiltä varmasti kaikki tarvitsemansa tuotteet. Haluamme, että kauppa on alueen palvelevin ja asiakasystävällisin, joten myös aukioloaikoihin tulemme lisäämään tunteja kevään aikana”

Vastuullisuustyöt ovat kiinteä osa töitä K-Supermarket Herkkupähkinässä. "Vastuullisuus on osa sekä Keskon, että kaikkien kauppiaiden arvoja. Pyrimme jatkuvasti vähentämään mm. hävikkiä, mutta sitä syntyy väistämättä. Meillä on käytössämme erittäin tehokkaita ja uudenaikaisia työkaluja, joilla hävikki kuitenkin huomattavasti vähenee. Myymättä jääneen hävikin tulemme lahjoittamaan hyväntekeväisyysjärjestöille. Kotitalouksien kierrätys on myös lähellä sydäntä ja sen tiimoilta tulemme kartoittamaan erilaisia mahdollisuuksia toimia.”

Heidi Ahtola on työskennellyt nuoresta tytöstä saakka ruokakaupoissa Helsingissä ja Espoossa. Kokemusta onkin kertynyt jo 30 vuotta. Heidin isoäiti on toiminut myös kauppiaana yli 90-vuotiaaksi asti, joten kauppiuus on ollut läsnä jo pienestä pitäen. Yrittäjän ammattitutkinto ja Kauppiasvalmennus antoivat kokemuksen lisäksi eväät omaan yrittäjyyteen. Lisäksi Heidi on kouluttautunut Johtamisen- ja Yritysjohtamisen tutkintojen parissa.

Markku Ahtola on puolestaan työskennellyt pienestä pojasta saakka K-Citymarket- ja K-Supermarket-kaupoissa. Liiketalouden opinnot, Yrittäjän ammattitutkinto ja rakkaus ruoanlaittoa kohtaan ovat viitoittaneet hänen tietään kauppiuuteen.

Ahtoloiden perheeseen kuuluu labradorinnoutaja Esko, jonka kanssa puuhatessa vapaa-ajan ongelmia ei ole. Kuntosali, uinti ja talvisin hiihto kuuluvat urheiluarkeemme. Pariskunta myös tarkkailee lintuja ja liikkuu luonnossa, joka on mukavaa vastapainoa hektiselle kaupan arjelle.

”Haluamme lopuksi esittää myös kiitoksemme nykyiselle kauppiaalle Ohto Paroselle, tästä on hyvä jatkaa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös