Espoon Mikkelään uusi K-Supermarket ja sen kauppiaaksi Kenneth Broström

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.3.2022 Espoon Mikkelään rakennetaan uutta Tavallista Parempaa Ruokakauppaa, K-Supermarketia. K-kauppiaaksi tulee paikkakunnan hyvin tunteva Kenneth Broström. K-Supermarket Mikkelän tavoitteena on avautua loppuvuodesta.

K-Supermarket Mikkelästä alueensa ylivoimaisesti paras ruokakauppa

”On aivan mahtavaa päästä rakentamaan täysin uutta Tavallista Parempaa Ruokakauppaa. Alue on entuudestaan minulle tuttua. Olen työskennellyt uuden kaupan vaikutusalueella 22 vuotta K-Supermarket Kulinaarissa, joista viimeiset reilut 12 vuotta kauppiaana. Vaikka olenkin pitkään toiminut alueella, uutta kauppaa lähdetään rakentamaan alueen asiakkaita kuunnellen ja toiveita toteuttaen, sekä saatavilla olevaa dataa hyödyntäen alueesta ja sen asukkaista. Uskon että vanhana nuuksiolaisena saan myös jonkinlaista ”kotikenttäetua” siitä, että olen pitkään asunut kaupan vaikutusalueella ja tunnen paljon alueen asukkaita”, Kenneth kertoo.

K-Supermarket Mikkelästä on tarkoitus tehdä sanan varsinaisessa merkityksessä Tavallista Parempi Ruokakauppa. Kauppa tulee olemaan ylivoimaisesti vaikutusalueensa ykkösostopaikka. ”Rakennamme alueen herkullisimman, laadukkaimman, inspiroivimman ja nykyaikaisimman ruokakaupan! Tulemme panostamaan kaupan jokaiseen osa-alueeseen, mutta tuoretuotteet ja Herkkutori ovat keihään kärkemme. Asiakkaalle välittyvä hyvä fiilis ja lämmin henki, tulee varmasti näkymää ja tuntumaan kaupassa. Kotimaisuus ja pientuottajat ovat meille kunnia-asia”, lupaa Kenneth.

”Vastuullisuus on meillä isossa roolissa. Valitsemme matalan energiatarpeen ympäristöystävälliset kylmälaitteet. Kaikki vastuullisuuden tärkeät valinnat otetaan mukaan jo myymälän suunnittelussa, logistiikassa, kylmätilojen mitoituksissa sekä kalustevalinnoissa. Vastuullisuutta toiminnassaan tulemme vaatimaan myös yhteistyökumppaneiltamme”, Kenneth Broström jatkaa.

Uuden henkilökunnan rekrytointi aloitetaan alkukesästä

K-Supermarket Mikkelän avaustavoite on loppuvuodesta. Kauppaan tullaan rekrytoimaan iso määrä uutta henkilökuntaa. Varsinainen rekrytointi aloitetaan tulevana kesänä, mutta vapaamuotoisia työhakemuksia voi lähettää jo sähköpostilla suoraan kauppiaalle osoitteeseen: kenneth.brostrom@k-supermarket.fi .

”Puolisoni Elina myös kaupallisella alalla ja hänen kanssaan onkin hyvä sparrailla uuden kaupan asioita. Perheeseen kuuluvat kaksi poikaa, Miika ja Samuli sekä tytärpuolet Aida, Iris sekä Fiona.” Kiireisen arjen vastapainoksi aikaa vietetään perheen ja ystävien kesken, sekä urheillen. ”Varsinkin juokseminen on itselle tärkeä harrastus ja tapa nollata ajatuksia arjen kiireistä.”

Takaisin ylös