Erno Selänne K-Supermarket Laitilan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.1.2022 Erno Selänne aloittaa 1.3.2022 perinteikkään K-Supermarket Laitilan kauppiaana.

Nykyinen kauppias Raimo Saarinen on tehnyt komean liki 39 vuoden pituisen kauppiasuran. Niistä 34 vuotta hän on toiminut Laitilassa. ”Tämä nykyinen kauppa on minulle Laitilassa jo neljäs kauppa ja koko perheellä olemme olleet tässä mukana. Haluamme esittää kiitoksemme asiakkaillemme ja henkilökunnallemme sekä toivottaa onnea ja menestystä uudelle kauppiaalle”, Raimo Saarinen sanoo.

”Lähden suurella innolla tekemään K-Supermarket Laitilasta entistäkin Tavallista parempaa ruokakauppaa. Kiitän nykyistä kauppiasta Raimo Saarista hyvin hoidetusta kaupasta, jota hän on perheensä kanssa luotsannut pitkään. Hän on eläkepäivänsä ansainnut", kertoo Erno Selänne. Erno on neljännen polven paljasjalkainen turkulainen mutta nyt odottaa uusi koti Laitilassa.

K-Supermarket Laitilassa asiakas on kuningas

K-Supermarket Laitilalla on maine paikkakunnan parhaana ruokakauppana, jossa korostuvat paikalliset ja suomalaiset tuoretuotteet. Monipuoliset liha-, kala-, leipä-, sekä hedelmä- ja vihannesosastot yhdessä palvelevan Herkkutorin kanssa muodostavat laadultaan ja valikoimiltaan paikkakunnan parhaan kokonaisuuden. ”Meillä asiakas on kuningas”, toteaa Erno. ”Tarjoamme alati uusia vinkkejä ja ideoita ruoanlaittoon hyvän asiakaspalvelun kera. Asiakkaiden toiveita valikoimista kuunnellaan herkällä korvalla ja niihin reagoidaan heti. Kauppaan on jo tilattu pari pikakassaa, jotta voimme palvella sujuvammin kiireisimpiä asiakkaitamme. Lastenruokien ja vegeruokien valikoimia kasvatetaan heti. Kauppaan tulee myös uusi mehukone ja rekrytoimme oitis lisää myyjiä ja osastovastaavia kauppaan. Lupaan, että kauppa pidetään siistinä, avarana ja hyvässä järjestyksessä", vakuuttaa Erno.

K-Supermarket Laitilassa on alueen kattavin verkkokauppa, jossa noutomahdollisuus viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Arkisin asiakkailla on mahdollisuus kotiinkuljetukseen. Kuljetuksissa käytetään päästötöntä, pelkästään sähköllä toimivaa autoa.


Eläinrakkaaksi tunnustautuva Erno Selänne on työskennellyt koko ikänsä K-ruokakaupoissa. Hän työskenteli 19 vuotta K-Supermarket Raisio Centerissä lihamestarina ja myymäläpäällikkönä ja kaksi vuotta K-Market-kauppiaana Tampereen Hervannassa. Laitilan ohjaimiin hän tulee K-Supermarket Koivulasta Turusta, jossa hän on toiminut kauppiaana reilut neljä vuotta. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös