Erika Alander aloittaa kauppiasuransa Valkeakoskella kahdella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.11.2022 Erika Alander aloittaa joulukuun alussa kauppiasuransa Valkeakosken K-Market Apiankadulla ja Sointulassa.

”Mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Valkeakosken sydämessä kahdessa hyvin erityyppisessä kaupassa K-Market Apiankadulla ja Sointulassa!”, iloitsee Erika. ”Jarno ja Miia Eklundin pitkä kokemus kauppiaina näkyy erinomaisesti kaupan toiminnoissa. Hienoa päästä heidän jalanjäljilleen.”

Apiankadulla palvelee verkkokauppa ja Wolt lisäämässä asioinnin helppoutta ja vaivattomuutta. ”Asiakastoiveita kuunnellaan jatkossakin tarkasti. Valikoiman tarkoitus on täyttää erilaisten asiakkaiden erilaiset tarpeet kaikissa hintaryhmissä. Tähän panostamme entistä enemmän etenkin tuoretuotteissa”, Erika lupaa.

”Sointula on pieni, suuri kauppa”, ihastelee uusi kauppias. ”Sointulan tavoitteena on olla alueensa kattava ja lämminhenkinen oman kylän ruokakauppa. Tuoretuotteisiin panostaminen ja hiottu panimo-osasto luovat oman vivahteensa fiilikseen.”

Vastuullisuusasiat ovat lähellä Erikan sydäntä ja vastuullisuustyöt kuuluvat molempien kauppojen jokapäiväiseen toimintaan. ”Paikallisuus tulee korostumaan molemmissa kaupoissa. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on osa nykypäivän kaupan arkea. Omien merkkien kasvattaminen sekä tarkkaan mietitty kierrättäminen ovat esimerkkejä vastuullisesta toiminnasta”, Erika listaa. ”Tärkeintä on oman tiimin hyvinvointi ja yhdessä tekeminen. Kahden kaupan pyörittäminen antaa paljon mahdollisuuksia ja tuo moniosaamista.”

Erika Alanderilla on vankka kokemus kaupan alasta eri näkökulmista. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta marketpäällikkönä ja tämän lisäksi Saarioisilla. Kiitokset ja terveiset lähtevät kasvattajakauppiaalle: ”Kaikista isoin kiitos kuuluu kasvattajakauppiaalleni Jonna Railamolle ja K-Supermarket Kuninkaankulman väelle! Teidän panostuksenne minuun kauppiasvalmennuksen aikana on ollut sanoinkuvaamattoman hienoa.”

”Yrittäjäperheen kuopuksena työnteko on minulle tuttua puuhaa. Minut nähdään hyllyjen välissä häärimässä yhdessä muun tiimini kanssa. Saattaa siellä aika ajoin vilahtaa kolme poikaakin, ja kenties aviomies kurvaa turvallisesti verkkokaupan tuotteet suoraan kotiovellesi. Nähdään kaupalla!”, Erika toivottaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös