Ensimmäinen sähköautojen suurteholatausasema Hankoon – K-ryhmä avaa K-Lataus-aseman K-Supermarket Hangon pihalle

K-ryhmä on avannut K-Supermarket Hangon yhteyteen nopeaa suurteholatausta tarjoavan K-Lataus-aseman. Asema on ensimmäinen suurteholatausta tarjoava sähköautojen latausasema Hangossa.

K-Supermarket Hangon yhteyteen avattu K-Lataus-asema tarjoaa sähköautoilijoille monipuoliset latausmahdollisuudet. Asemalla on yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jossa voi ladata samaan aikaan kahta autoa. Asema sijaitsee kaupan parkkipaikalla ja on sähköautoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

”Kauppamme asiakaslupauksena on tarjota parasta palvelua Hangossa, ja sähköautojen latausasema tukee tätä lupaustamme hyvin. Suurteholatausasema vastaa niin hankolaisten kuin turistien toiveisiin: erityisesti näin Hangon parhaana sesonkiaikana kaupungissa on runsaasti sähköautoilijoita, jotka kaipaavat suurteholatausta”, kertoo K-Supermarket Hangon kauppias Tina Rajamäki.

Luotettavaa sähköauton latausta jo vuodesta 2018

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoa vuodesta 2018 alkaen, ja tällä hetkellä verkosto kattaa 108 latausasemaa ympäri Suomen. Asemilla on 332 peruslatauspistettä ja 150 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa.

”K-Lataus kasvaa juuri nyt nopeammin kuin koskaan ennen. Tavoitteenamme on tarjota latausta noin 200 asemalla vuoden loppuun mennessä, eli tuplaamme verkostomme koon. Tänäkin vuonna tavoitteenamme on laajentaa pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sekä avata asemia sinne, missä kysyntää eniten on. Ilokseni toteutamme myös monia asiakastoiveita”, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös