Eero Örri on K-Market Östersundomin uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.3.2022 Eero Örri aloittaa 30.3.2022 K-Market Östersundomin kauppiaana Helsingissä.

K-Market Östersundomissa sykkii urbaanin kyläkaupan henki

Eero Örri kertoo olevansa äärimmäisen innoissaan päästessään Östersundomiin kauppiaaksi. ”Kauppa on loistavalla paikalla upeiden maisemien keskellä. Odotan innolla asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustumista. Asiakaskohtaamiset ovat aina olleet parasta antia työssäni ja tulen palvelemaan asiakkaitamme suurella sydämellä. Kiitän Juha Hasusta hänen työstään ja otan viestikapulan innolla vastaan.”

”Östersundomissa sykkii kyläkaupan henki”, Eero sanoo. Hän kertoo, että he lähtevät rakentamaan henkilökuntansa kanssa kaupastaan urbaania kyläkauppaa, jossa kuunnellaan asiakastoiveita ja kehitetään valikoimaa asiakaskunnan tarpeiden mukaan. "Tulkaa rohkeasti juttelemaan ja kertomaan toiveistanne". Kaupan valikoimiin lisätään pien- ja lähituottajien tuotteita ja osastoja freesataan. ”Odotan innolla myös yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa.”

Vastuullisuus ohjaa K-Market Östersundomin päivittäistä toimintaa. ”Hävikin vähentäminen ja loppuhävikin lahjoittaminen ruoka-apuun, kierrätys ja lähitoimittajien tuotteet”, listaa Eero. ” Yrittäjänä kannan myös yhteiskuntavastuuta hyväntekeväisyysyhteistyön, sekä erilaisten koulutus- ja työharjoitteluprojektien kautta.”

Eero Örri on työskennellyt aikaisemmin yli 10 vuotta Lindströmillä  ja sen jälkeen hän työskenteli K-Market Mellunmäessä kauppiaana entisen puolisonsa kanssa. Hän on suorittanut K-ruokakauppiasvalmennuksen ja kauppiasharjoittelun Antti ja Krista Mielosen kaupoissa K-Market Puistorissa ja Heikinlaaksossa sekä K-Market Malminkartanossa. ” Olen saanut Mielosilta hienot opit omaa kauppiasuraa varten heidän erilaisissa kauppapaikoissaan. Kiitokset heille vastuun antamisesta ja hyvästä ohjauksesta”, Eero lähettää terveisensä.

Eeron puoliso Hannele Salomaa jatkaa omaa uraansa myynnin johtamisen parissa. ”Meillä on kuusihenkinen fuusioperhe, jossa on kolme teini-ikäistä ja yksi alakoululainen lapsi, joten arkemme on varsin vilkasta”, Eero kertoo. Perhettä näkee varmasti myös kaupalla auttelemassa. ” Pidän ulkoilusta perheen kanssa, ruuanlaitosta ja lukemisesta. Vapaa-aikanani opiskelen espanjaa ja käyn erittäin mielelläni konserteissa ja keikoilla. Pelaan myös ajan irrotessa padelia tai golfia ystävien kanssa. Jalkapallo on myös suuri intohimoni ja olen toiminut FC Barcelonan Suomen kannatusyhdistyksen hallituksessa jo muutaman vuoden ajan.”

Takaisin ylös