Diplomikauppias Minna Astikainen Nurmijärveltä on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 Diplomikauppias Minna Astikainen Nurmijärven K-Supermarketista on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Finaalipaikka 50 v. syntymäpäivälahjaksi

Minna kertoo, että sai tiedon finaalipaikasta 50-vuotiskahveilleen. ”Se oli todellinen yllätys ja liikutuin oikein”, hän tunnustaa.

Työnantajana hän kertoo olevansa kannustava, reilu ja tasapuolinen. ”Luotan ihmisiin ja panostamme hyvään työilmapiiriin, jolloin töissä on kiva olla ja kaikki tietävät vastuunsa. Mottona on, että oikeat ihmiset oikeissa paikoissa. Pyrkimyksenä on kaikkein parhain palvelu”, Minna avaa filosofiaansa työnantajana.

Minna Astikainen on toiminut kauppiaana 10 vuotta ja K-Supermarket Nurmijärvi on hänen toinen kauppapaikkansa. Vapaa-ajallaan Minna mökkeilee ja laittaa siellä ajan kanssa ruokaa. Hän on myös intohimoinen penkkiurheilija.

”Tämän kauppiaan alaisuudessa muodostuu työporukasta pakostakin hyvä!”

Minna on saanut ehdottajiltaan palautetta siitä, että hän on työnantajana joustava, järkevä ja välittävä. Yksi kertoo, että hän pitää omiensa puolta, antaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä ja ideoida. Yksi palaute kiittää siitä, että Minna ei nipota turhasta ja useampi mainitsee hänen hyvän huumorintajunsa. Otsikon mukaisesti eräs työntekijä kirjoittaa: ”Tämän kauppiaan alaisuudessa ja esimerkin voimasta työporukasta muodostuu pakostakin hyvä!”. Asiakkailta saadussa kommentissa mainitaan, että tyytyväisistä työntekijöistä näkee, kuinka kauppias ohjaa laivaa.

K-duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös