Antti Amonsen K-Market Tammelan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.9.2022 Antti Amonsen aloittaa 1.11. K-Market Tammelan kauppiaana ja hän aloittaa samalla kauppiasuransa.

Tuttu paikkakunta ja tuttu kauppa

”Tuntuu todella hyvältä aloittaa kauppiasura K-Market Tammelassa. Kauppa on minulle tuttu, sillä olen suorittanut kauppiasharjoitteluni täällä sekä asunut seudulla lähes koko ikäni!”, iloitsee uusi kauppias.

”Kauppa on tunnettu hyvästä palvelusta ja iloisesta henkilökunnasta, näin tulee olemaan myös jatkossa”, Antti lupaa. Kaupan valikoimaa rakennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan ja kehitetään asiakkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta jatkuvasti. ”Asiakkaat arvostavat tänä päivänä, että kaupasta löytyy premium-tuotteiden lisäksi myös edullisia vaihtoehtoja ostoskoriin.”

K-Market Tammela tarjoaa verkkokaupan palvelut, jotka jatkavat toimintaansa tuttuun tapaan.

K-Market Tammelan katolle tulee oma aurinkovoimala

Vastuullisuus on K-Market Tammelan jokapäiväistä työtä. ”Vastuullisuus tarkoittaa niin kierrätystä, ruokahävikin minimoimista sekä sähkönkulutuksen hillitsemistä. Suosimme kotimaista lähellä tuotettua ruokaa. Lisäksi kaupan katolle rakentuu aurinkovoimala, jonka avulla kaupan tarvitsemaa sähköä voidaan tuottaa uusiutuvalla energialla”, Antti kertoo.

Koulutukseltaan Antti on elintarviketekniikan insinööri. Hän on työskennellyt kaupan alalla lähes koko ikänsä neljän eri kauppiaan alaisuudessa. ”Haluan kiittää kaikkia kauppiaita ja työkavereita, joiden kanssa olen saanut työskennellä, ja jotka ovat auttaneet sekä opettaneet matkalla kohti kauppiasuraa ja omaa kauppaa”, Antti lähettää terveisensä.

Antin perheeseen kuuluu puoliso Miia Häkki, joka on tällä hetkellä äitiyslomalla seitsemän kuukautta vanhan Eelis-pojan kanssa. ”Miia jatkaa äitiysloman jälkeen omassa työssään mutta häntä tullaan varmasti näkemään kaupalla.” Vapaa-ajastaan Antti kertoo, että se menee pääasiassa perheen kanssa touhutessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös