Anni Puhakka K-Market Delin kauppiaaksi Turkuun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.5.2022 Anni Puhakka aloittaa 1.6. Turun Hirvensalossa K-Market Delin kauppiaana.

Anni Puhakka kertoo, että on hienoa palata takaisin saarelle. ”Olen viettänyt lapsuuteni Hirvensalossa ja on upeaa taas päästä olemaan saarelaisten arjessa läsnä.”

”K-Market Deli tulee olemaan jatkossa entistä enemmän nimensä mukainen”, lupaa Anni. Kauppa tulee tarjoamaan hyvän ruokakaupan valikoiman lisäksi myös elämyksiä, kauneutta ja makunautintoja. ”Panostamme kaupan visuaalisuuteen ja tulemme yllättämään asiakkaat uusilla tuotteilla unohtamatta lämminhenkistä palvelua.”

”Olen helposti lähestyttävä kauppias, jolle aina voi tulla esittämään toiveita kaupan palveluista ja valikoimista. K-Markethan on oman kylän kauppa, jonka kuuluu elää ihmisten arjessa mukana ja tämä on myös minun tahtotilani. Nähdään kaupalla!”, lähettää Anni terveisensä asiakkaille.

Palveluihin kuuluu myös verkkokaupan Tilaa ja Nouda-palvelu sekä jo ennestään asiakkaille tutut lisäpalvelut, kuten paketti- ja pesulapalvelut.  

Kauppiaan arjen jokaisiin päätöksiin kuuluu vastuullisuus. ”Kesän vihannekset hankitaan lähituottajilta ja pyrimme jalostamaan hävikin jatkokäyttöä mahdollisimman kestävällä tavalla”, Anni listaa muutaman vastuullisuustoimen.

Anni toimii tällä hetkellä kolmen K-Marketin kauppiaana, jotka ovat K-Market Vähä-Heikkilä, Kivikartio ja Vasaramäki.

Anni kertoo hänen ja perheensä elämän olevan aktiivista. Vapaa-ajalla hän pyrkii luonnon keskelle, harrastaa luontokuvausta ja hoitaa suvun metsätilaa. Perheeseen kuuluvat puoliso, kaksi tytärtä ja kaksi espanjanvesikoiraa.

Takaisin ylös