Aleksi Holmala aloittaa Suomen nuorimpana K-kauppiasyrittäjänä Ylivieskan K-Market Mustikassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.10.2022 22-vuotias Aleksi Holmala aloittaa K-kauppiasuransa 1.12.2022 Ylivieskan K-Market Mustikassa. Hän on Suomen nuorin K-kauppiasyrittäjä.

Pää täynnä ideoita mutta ensin tutustutaan asiakkaisiin ja henkilökuntaan

”On mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Ylivieskassa! K-Market Mustikka on siisti ja hyvin hoidettu kauppa”, Aleksi hehkuttaa. ”Päässä olisi valtavasti ideoita mutta tärkeimpänä on asiakkaisiin sekä henkilökuntaan tutustuminen.” Asiakkailleen Aleksi lähettää terveisensä, että he tulisivat rohkeasti nykäisemään hihasta ja porisuttamaan. ”Haluan, että kauppa on jatkossakin asiakkaidensa näköinen. Tätä kauppaa on hienoa päästä kehittämään yhdessä henkilökunnan kanssa”, hän jatkaa.

K-Market Mustikka helpottaa asiakkaidensa arkea ja tarjoaa ruokaratkaisut arkeen sekä juhlaan

Aleksilla on vahva tahtotila, että Mustikan valikoimat ovat ajan hermolla ja palvelut sekä valikoimat ovat asiakkaidensa näköiset. Uutuus- ja trendituotteisiin tullaan panostamaan. ”Helpotamme asiakkaiden arkea ja tarjoamme ruokaratkaisut niin arkeen kuin juhlaan.”

Uusi kauppias haluaa, että Mustikasta löytyy jokaiselle sopivan hintainen ostoskori. ”Pirkka- ja K-Menu-tuotteet ovat tärkeitä tuotteita valikoimissamme. Meiltä löytyy myös laadukkaita premium-tuotteita sekä edullisempia vaihtoehtoja. Myös erilaisia erätarjouksia on suunnitelmana toteuttaa.”

Mustikan valikoimaan tullaan kehittämään paikan päällä valmistettuja tuotteita, kuten täytettyjä patonkeja ja makeita rahkoja. Myös muut helposti mukaan otettavat tuotteet tulevat olemaan keskeisessä roolissa.

Aleksi kertoo, että K-Market Mustikkaa voi seurata sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa. Kaupan somekanavissa kerrotaan kaupan arjesta ja ajankohtaisista jutuista asiakkaille.

”Haluan kunnioittaa Mustikan henkeä ja säilyttää hyvät asiat ennallaan. Yhdessä henkilökunnan kanssa tullaan pohtimaan sekä toteuttamaan uusia juttuja, kaikki ideat ovat tervetulleita!”

Vastuullisuustyö on K-Market Mustikan arkea

Vastuullisuus tulee olemaan jatkossakin merkittävä osa K-Market Mustikan toimintaa. Hävikkiä pyritään ehkäisemään useilla toimenpiteillä. Kaikki syömäkelpoinen hävikki lahjoitetaan ruoka-apuun. ”Tulemme yhdessä henkilökunnan kanssa pohtimaan, millä arjen pienillä teoilla kykenisimme toimimaan mahdollisimman vastuullisesti”, Aleksi kertoo. Henkilökunnan hyvinvointia Aleksi pitää tärkeänä. ”Rento ja reilu työilmapiiri näkyy myös asiakkaille saakka.”

Ajatus kauppiasyrittäjyydestä syntyi jo yläasteikäisenä

Aleksin ura kaupan alalla on alkanut 15-vuotiaana TET-jaksolla. ”Työskentelin sen jälkeen kaupassa viikonloppuja, lomia ja arkiaamuja koulun ohella ja siitä se sitten vei mennessään”, hän muistelee. ”Ensimmäinen ajatus kauppiuudesta syntyi jo yläasteikäisenä ja ahminkin kaiken tiedon, mitä netistä tuolloin löytyi.” Lukion jälkeen hän sai mahdollisuuden siirtyä osastovastaavan rooliin Haukiputaan K-Supermarket Revontorille. ”Ajatus kauppiuudesta kypsyi pikkuhiljaa. Opiskelin työn ohessa lähiesimiestyön ja yrittäjän ammattitutkinnot, jonka jälkeen suoritin K-ryhmän kauppiasvalmennuksen Revontorilla.”

Aleksilla on kiitokset lähetettävänään: ”Erityiskiitokseni lähtevät kasvattajakauppiailleni Rauno ja Arja Auniolle. Takana on upea vuosien matka, ja olen äärimmäisen kiitollinen kaikista opeista sekä saumattomasta tuesta, jota olen saanut. Parempia kasvattajakauppiaita en olisi voinut toivoa. Kiitokset menevät myös Revontorin henkilökunnalle ja omalle lähipiirilleni valtavasta tuesta.”

Vapaa-ajallaan Aleksi tykkää erityisesti liikkua luonnossa ja viettää aikaa perheensä kanssa. ”Patikoidessa unohtuu kaikki ylimääräinen ja pääsee hetkeksi irtaantumaan arjesta. Tykkään myös uusien asioiden opettelusta ja haluankin aktiivisesti kehittää omaa osaamistani.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös