Albert Uljala ja Jonna Front K-Market Masalan ja Kartanonrannan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.11.2022 Albert Uljala ja Jonna Front tulevat Kirkkonummelle K-Market-kauppiaiksi Masalaan ja Sundsbergin K-Market Kartanonrantaan.

K-Market Masala siirtyy uusille kauppiaille 3.12. ja K-Market Kartanonranta 30.12.

”On hienoa, että sain mahdollisuuden siirtyä kauppiasuralla eteenpäin kohti uusia haasteita. Masala ja Kartanonranta ovat siistejä ja hyvin hoidettuja kauppoja, joita on kiva lähteä kehittämään”, Albert Uljala kertoo. 

Monipuoliset valikoimat perustuotteista premiumiin

”Haluamme olla alueen paras ruokakauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat tuotteet, ajankohtaiset myyntiesittelyt sekä asiakkaan tarpeet täyttävän asiakaspalvelun. Panostamme valikoimissamme monipuolisuuteen ja elämyksellisyyteen. Valikoiman monipuolisuuden ansiosta kaupasta löytyy tarjontaa perustuotteista premiumiin”, lupaavat uudet kauppiaat. ”Asiakkaille terveisiä, pyrimme mahdollisimman paljon näkymään myymälän puolella. Tulkaa rohkeasti juttelemaan sekä kertomaan toiveistanne. Tavoitteenamme on päivittää valikoimaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Olette tärkeä apu oman kylän kaupan kehittämisessä!” 

”Erottaudumme eduksemme tuorepuolen valikoimalla ja laadulla. Tämä näkyy muun muassa sesonkien näkymisenä sekä valikoimassa että myyntiesittelyissä. ”K-Market Masala tarjoaa asiakkailleen myös verkkokaupan sekä kotiinkuljetuksen.” 

Vastuullisuus koostuu monesti eri osa-alueesta. Ympäristövastuuta kannetaan muun muassa hävikin pienentämisellä. Myymättä jäänyt hävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Vastuullisuus näkyy myös henkilökunnan huolehtimisena. ”Meille on tärkeää hyvä ja lämmin työilmapiiri, jonka ansiosta työpaikalla on hyvä olla”, toteavat Albert ja Jonna.

Viimeiset 1,5 vuotta Albert ja Jonna ovat toimineet Porvoossa K-Market Gammelbackan kauppiaina. Molemmilla on taustalla vankka kaupan alan työkokemus.

”Vapaa-aikamme kuluu perheen kanssa sekä urheillen. Perheeseemme kuuluu kolme tytärtä sekä koira. Molempien harrastuksiin kuuluu kuntosali ja jalkapallo. Perheen kesken tykkäämme ulkoilla paljon”, Albert ja Jonna kertovat.


 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös