Aaron Kalli aloittaa kauppiasuransa K-Market Kuortaneessa

Uusi kauppias Aaron Kalli luotsaa K-Market Kuortanetta 18.9.2022 alkaen.

”On mukavaa ja mielenkiintoista päästä aloittamaan kauppiasura Kuortaneella. Tiedän, että nykyinen kauppias Mikko Myllärinen on puolisonsa ja henkilökuntansa kanssa pitänyt K-Market Kuortaneesta hyvää huolta”, Kalli kertoo.

Raumalta kotoisin oleva Kalli haluaa säilyttää kaupan kotoisen tunnelman ja tulla tutuksi asiakkaiden kanssa. ”K-Market Kuortane on loistava esimerkki oman kylän kaupasta. Haluan tarjota kaupassa vieraileville ketterää kauppaa Kuortaneella. Tämä tarkoittaa mm. Kuortaneen kotoisinta ja helpointa asiointia niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassa. Kuuntelen henkilökunnan ideoita ja asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla.”

Vastuullisuustyö kuuluu kaupan arkeen. Henkilökunnan hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää Kallille. ”Kun kaikki viihtyvät töissä ja kokevat toistensa arvostuksen, se välittyy myös asiakkaille. Panostamme myös ruokahävikin hallintaan ja asiakkaillemme löytyy kaupan pihasta niin kierrätyspiste kuin sähköauton latauspaikka.”

Kalli on kaupan alan konkari. Hän on toiminut viimeisen 10 vuoden ajan erilaisissa kaupan tehtävissä Seinäjoella. Ensikosketuksen kaupan arkeen hän sai ala-asteikäisenä. ”Jo lapsena autoin asiakkaita ostosten pakkaamisessa jouluisin Porin K-lähikauppa Torilaisessa”, Kalli muistelee.

Kallin perheeseen kuuluu avopuoliso Riina Haapamäki sekä kissat Mimosa ja Ninni. Myös Haapamäki on kokenut kaupan alan ammattilainen ja tulee olemaan mukana K-Market Kuortaneen arjessa. Vapaa-ajastaan Kalli nauttii muun muassa golfaten ja venettään korjaten.

Kalli lähettää lämpimät terveiset aikaisemmalle työyhteisölleen. ”Kiitos kauppias Matti Suomiselle sekä koko K-Citymarket Seinäjoki Ideaparkin ja K-Market Marttilan henkilökunnalle. Nyt pääsen hyödyntämään teiltä ammennettuja oppeja ja eteläpohjalaista itsevarmuutta omassa kaupassani.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös