Timo Vormisto on Pöytyän K-Market Riihitorin kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.4.2021 Timo Vormisto aloittaa Pöytyän K-Market Riihitorin kauppiaana 16.4. Hänellä on entuudestaan myös kaupat: Piikkiössä K-Market Pontela, Aurassa K-Market Aurantori ja Turun keskustassa K-Market Puolalankatu.

Nykyiset kauppiaat Jukka ja Eija Juhajoki ovat toimineet Riihitorilla kauppiaina 15 vuoden ajan. ”Kiitoksemme asiakkaille ja henkilökunnallemme näistä vuosista ja onnea uudelle kauppiaalle!”, Juhajoet toivottavat.

”Minulle on aina ollut tärkeää, että palvelut ja työpaikat säilyvät myös pienemmillä paikkakunnilla ja siten tartuin innolla tähän tarjottuun mahdollisuuteen jatkaa K-Market Riihitorin tarinaa”, Timo Vormisto kertoo.” Innolla odotan uusia haasteita. Olen päässyt tutustumaan Auranmaahan nykyisessä kauppapaikassani ja viihtynyt paikkakunnalla hyvin.”

”Toimiva ja kattava valikoima on ollut aina yksi tärkeä osatekijä. Lisäksi meillä on paljon paikallisia pientuottajia, joiden tuotteita on kiva ottaa valikoimiin. K-Marketissa panostamme asiakaspalveluun ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakastoiveita”, Timo listaa ajatuksiaan Riihitorin suhteen.

Ennen kauppiasuraa Timo on työskennellyt  useamman vuoden Keskon palveluksessa neuvojan tehtävissä ja sitä ennen opiskelujen ohessa kymmenen vuotta Citymarketin elintarvikeosastolla lukuisissa tehtävissä.

”Vapaa-aikani vietän perheen parissa. Perheeseeni kuuluu juristina työskentelevä vaimo Anu ja 4-vuotias poika Veeti, jotka ovat vapaa-ajallaan mukana kaupan toiminnassa ja siinä suurena apuna”, Timo kertoo.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 

Takaisin ylös