K-Supermarket Reimariin tulee kalabistro ja sushibuffet

Kalabistroa tulee pyörittämään Turun kauppahallista tuttu Herkkunuotta. Samalla kauppaan avataan saariston ensimmäinen sushibuffet Sprinkly Rice Sushi.

K-ryhmä aluetiedote 16.6.2021

Paraisille aukeaa kokonaan uudenlainen kalabistro. Kalabistroa pyörittävä Herkkunuotta on monelle asiakkaalle jo entuudestaan tuttu Turun kauppahallista. Bistro toimii lounasaikaan ja listalla on 3-4 erilaista vaihtuvaa annosta. Joka päivä saa kalakeittoa, päivän kala -annoksen ja kalasalaattia. Lisäksi suunnitelmissa on tehdä esimerkiksi kalahampurilaisia.

”Pohdimme, että pienimuotoinen kalabistro sopisi meille hyvin, kala ja äyriset ovat suosittuja niin paikallisten kuin kesäasiakkaidenkin keskuudessa, joten ajattelimme, että kalabistro olisi hyvä lisä kalatiskin yhteyteen”, kertoo kauppias Kim Mattsson.

Herkkunuotan annokset voi syödä paikan päällä, asiakaspaikkoja kalabistrolla on 13. Annoksen voi käydä tilaamassa ostosten teon yhteydessä myös mukaan ja lisäksi saatavilla on muutamia valmiita annoksia takeway-tuotteina lämpimänä ja kylmänä.

Sprinkly Rice Sushi -buffet on saariston ensimmäinen. Aiemmin sushia on K-Supermarket Reimarista saanut vain perjantaisin ja lauantaisin.”Sushi on ollut todella suosittua meilläkin, joten päätimme tuoda sushibuffetin pysyvästi Reimariin. Buffetista asiakas saa valita itse omat suosikkinsa. Suosituimpia  susheja Paraisilla ovat lohinigirit”, kertoo Mattsson.

Takaisin ylös