K-Citymarket Kajaani uudistui – elintarvikevalikoima kasvanut merkittävästi

Uudistustyöt K-Citymarket Kajaanissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä kauppa ja sen tekniikka on uusittu lattiasta kattoon ja valikoimat ovat kasvaneet. Tarjolle on tullut vaativampaankin makuun sopivia uutuuksia, kuten Luckiefun’s-susheja ja Fazerin artesaanileipiä. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikkaa uudistettiin.

Remontin myötä K-Citymarket Kajaanin ilme on muuttunut. Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. kaupan myymäläkalusteiden vaihduttua uusiin: kaupan jokainen osasto on uusittu niin elintarvike- kuin käyttötavarapuolella. Talotekniikan uudistuksen yhteydessä K-Citymarket Kajaanista tuli entistä ympäristöystävällisempi: energiaa säästyy jatkossa energiatehokkaiden kylmälaitteiden sekä LED-valaistuksen myötä.

”Olemme vahvistaneet jo ennestään vahvaa palvelulinjastoamme, joka sai uudistuksen myötä lisää metrejä. Suurimpana yksittäisenä uudistuksena olemme tuoneet palvelutiskin rinnalle uusia elämyksiä antavan Luckiefun’s Sushi Stationin. Sushi Station tarjoaa asiakkaille japanilaista sushia ja kiinalaista wokkia. Kajaanilaiset ovat jo ensimmäisten viikkojen aikana antaneet huikean hienon vastaanoton uudelle elämyksiä tuovalle konseptille. Kiitoksia tästä satelee päivittäin”, K-Citymarket Kajaanin kauppias Hannu Vuorialho kuvailee.

Uudistuksen yhteydessä jokaisen elintarvikeosaston valikoimaa on pystytty kasvattamaan entisestään. K-Citymarket Kajaanin osastovastaavat ovat vuosien varrella pystyneet toteuttamaan lähes kaikki asiakastoiveet, ja uudet puitteet mahdollistavat toiveiden toteuttamisen myös tulevaisuudessa. Uudistuksessa K-Citymarket Kajaanin hedelmä- ja vihannesosasto on uudistettu moderniksi tuoretoriksi, jossa sesongit ja trendit korostuvat entisestään. Leipäosastolle on puolestaan noussut uusi Fazerin leipomo.

”Olemme tuoneet Kajaanin ydinkeskustaan myös Fazerin leipomon. Meillä jauhoista asti käsin tehdyt artesaanileivät kiinnostavat asiakkaita vuosi vuodelta enemmän, ja nyt nämä herkut löytyvät leipäosastolle rakennetusta leipomostamme. Tämän lähempää leipä ei voi tulla: tämä lähileivän matka leipomosta ostoskärryyn on alle kymmenen metriä”, Vuorialho sanoo.

Uudistuksen painopisteitä on löydetty asiakastoiveita kuuntelemalla. Kauppiaat Hannu ja Susanna toivottavatkin asiakkaat matalalla kynnyksellä juttelemaan ja jättämään toiveita jatkossakin.

”Haluamme palvella asiakkaita tuttuun tapaan mahdollisimman hyvin, ja sitä remontillakin tavoiteltiin: keskityimme remontissa asiakaskokemuksemme parantamiseen koko kaupassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä ja helppoa, vaivatonta asiointia ”aikasi arvoisessa kaupassa”, kuten K-Citymarket-ketjussa lupaamme. Vietämme puolisoni Susannan kanssa paljon aikaa myymälässä touhuten ja toivotamme asiakkaat matalalla kynnyksellä juttusillemme. Kaupan kehittäminen ei lopu remonttiin, vaan se on olennainen osa jokapäiväistä työtämme kaupassa”, Vuorialho sanoo.

Myös käyttötavaran kaikki osastot on uudistettu. Kalusteet on uusittu ja osastojen opasteita selkeytetty. Kaupan paraatipaikalle on nostettu naisten jalkineosasto ja kosmetiikan osastoa kasvatettu. Lisäksi kauppaan on luotu yhtenäinen lastentarvikeosasto, jossa yhdistyvät vaipat, lastentarvikkeet sekä -ruoat. Myös kassa-alueelle on tehty sujuvuutta edistäviä ratkaisuja, kuten uusittu kassakalusteita ja lisätty yksi kassapiste lisää itsepalvelualueelle.
 

Turvallisuus kaupan keskiössä

Paitsi asiakkaiden toiveet, myös heidän ja henkilökunnan turvallisuus on K-Citymarket Kajaanissa suuressa arvossa. Koronaepidemia on huomioitu K-Citymarket Kajaanissa tarkasti.

”Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta tässä tilanteessa korostamme edelleen entisestäänkin hyviä siivoustapoja. Koronaepidemia on huomioitu myös turvavälitarroilla ja suojaplekseillä. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Käsipesumahdollisuus kaupassamme on asiakas-WC:ssä ja pullonpalautuksen yhteydessä, ja käsidesiä on tarjolla sisääntulojen, kahvion ja heviosaston yhteydessä”, Vuorialho kertoo.

Uudistuneen K-Citymarket Kajaanin avajaiset pidetään torstaina klo 9 alkaen, jolloin kauppa aukeaa nauhanleikkaamisella. Piha-alueella on makkaratarjoilua, ja myymälän sisällä Atria-mestari maistattaa hampurilaisia. Lapsille tarjolla on pieniä herkkuja ja ilmapalloja.

Takaisin ylös