Jyväskylän Neste K Tourulan kauppiaaksi Isa Vesterinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.11.2021 Isa Vesterinen aloittaa vuoden 2022 ryhtymällä Jyväskylän Neste K Tourulan kauppiaaksi ja aloittaa samalla kauppiasuransa.

Luvassa mahtavaa asiakaspalvelua

Isa kertoo olevansa hyvin innoissaan kauppiasuransa aloittamisesta. ”Tourula on perinteikäs asemapaikka kotikaupungissani ja on hienoa päästä jatkamaan nykyisen kauppiaan Satu Kukkosen tekemää hyvää työtä ja kehittämään uutta.”

”Aiomme jatkossakin tarjota viihtyisässä ympäristössä maukkaan aamiaisbuffetin, astetta parempaa kotiruokaa lounaalla sekä laadukkaat pesupalvelut ti-halleja unohtamatta. Pikkuostokset lähtevät samalla kätevästi matkaan. Mahtava asiakaspalvelu kruunaa kaiken!”, Isa lupaa. ”Lisäksi on paljon mielenkiintoisia ideoita ja ajatuksia aseman kehittämiseen mutta niistä lisää sitten, kun on valmista.”

Vastuullisuustyö kuuluu Neste K Tourulan arkeen. ”Haluan edistää kiertotaloutta asemallani. Pyrimme käyttämään paikallisia raaka-aineita mahdollisimman paljon ruuissamme. Minimoimme ruokahävikkiä ja käytämme ResQ Club-sovellusta ylijäämäruualle”, Isa kertoo. ”Henkilökunnan hyvinvointi on myös erittäin tärkeää.”

Isa on työskennellyt ruokakaupoissa ja liikenneasemalla. Hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. ”Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet tukenani tämän matkan aikana”, Isa kiittää.

Isan perheeseen kuuluu avomies, joka työskentelee omassa yrityksessään mutta on tärkeänä taustatukena Isalle. Harrastuksistaan hän kertoo, että rakastaa ruoanlaittoa ja leivontaa sekä erilaisia kädentaitoja. Perheen ja ystävien tapaaminen on myös hänelle tärkeää.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös