Janne ja Terhi Koskinen kolmen K-Marketin kauppiaiksi Nokialle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.7.2021  Janne ja Terhi koskinen ottavat vastaan 11.9.2021 kolmen K-Marketin avaimet Nokialla. K-Marketit Linnavuori, Koskenmäki ja Harjuniitty siirtyvät silloin Koskisten luotsaukseen.

Kauppiaaksi omalle kotipaikkakunnalle

”Tuntuu hienolta saada uusia haasteita ja päästä jatkamaan edellisten kauppiaiden hyvää työtä. On myös mukavaa, kun pääsee omalle asuinpaikkakunnalle kauppiaiksi”, kertovat Koskiset iloisena.

Työt Nokialla aloitetaan kuuntelemalla asiakkaiden toiveita ja ideoita kauppojensa suhteen. ”Toteutamme niitä kussakin kaupassa mahdollisuuksien mukaan. Olemme se ”Oman kylän kauppa”, jossa on niin nuorten kuin vanhempienkin kiva ja helppo käydä.”

Vastuullisuustyö kuuluu kaikkien kolmen kaupan arkipäivään. ”Suosimme paikallisia tavarantoimittajia mahdollisimman paljon”, tunnustavat Koskiset.

Koskisten kauppiasura on alkanut 1999 Tampereelta ja Nokian kaupat ovat heidän viidensiä kauppapaikkojaan. Tällä hetkellä he toimivat K-Market-kauppiaina Tampereen Annalassa ja Lukonmäessä. Janne on työskennellyt koko työuransa kaupan tehtävissä ja niistä lähes koko ajan K-kaupoissa. Terhi on tullut kaupan työhön Jannen rinnalle heti ensimmäisestä kauppapaikasta lähtien.

Koskisten perheeseen kuuluu poika. Vapaa-aikansa he viettävät kuntoillen ja musiikkia kuunnellen. Kesäisin Koskiset lähtevät kiertämään Suomea ristiin rastiin asuntovaunulla. Harrastuksena on ollut merivesiakvaario jo useamman vuoden.

Takaisin ylös