Heinolan K-Market Kylätähden uusi kauppias on Niko Ketola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.12.2021 Niko Ketola aloittaa kauppiasuransa 23.1.2022 Heinolan K-Market Kylätähdessä.

Pitkä odotus palkittiin mieluisalla kauppapaikalla

”Tuntuu melko uskomattomalta!”, tunnustaa Niko. ”Odotin ensimmäistä kauppaani yli kaksi vuotta ja K-Market Kylätähti tuntui heti juuri minulle sopivalta kaupalta.”

Niko kertoo, että työt aloitetaan tutustumalla asiakkaisiin ja henkilökuntaan. ”Haluamme olla asiakkaidemme näköinen kauppa”, Niko sanoo. ”Vahva tuoreosaamisemme tulee näkymään Kylätähdessä ja palvelu tulee olemaan henkilökohtaista sekä asiakastoiveisiin vastataan.” Ostokset voi jatkossakin tehdä kaupassa, tilata valmiiksi kerättyinä tai kotiin saakka kuljettuina.

Vastuullisuusasioissa panostetaan hävikin hallintaan sekä kierrätykseen. Tuotteiden kotimaisuus ja lähituottajat tulevat olemaan vahvasti esillä.

Niko jakaa kiitoksia kollegoilleen: ”Nykyinen kauppias Antto Rauhala on tehnyt hyvää työtä ja siitä on minun hyvä jatkaa. Kiitokset menevät kasvattajakauppiailleni ja vanhemmilleni Ville ja Nina Saarikolle, jotka ovat myös K-kauppiaita. Olen oppinut heiltä paljon ja jatkamme varmasti yhteistyötä Kylätähdenkin arjessa.”

Vapaa-aikaansa Niko viettää urheilun ja ystävien parissa. ”Ykkösjuttuja tällä hetkellä ovat paini, boulderointi ja alamäkipyöräily. Muutoin ulkoillaan ja vietetään aikaa rauhallisissa merkeissä eläkepäivillä olevan 12-vuotiaan saksanpaimenkoira Ricon kanssa”, Niko kertoo.

Päijät-Hämeen alueella 45 K-kauppaa ja yksi noutotukku. K-Marketeja on 16 kpl. K-ryhmä työllistää maakunnassa yhteensä noin 1000 työntekijää.

Takaisin ylös