Vuoden innovaattori K-Citymarket Järvenpää luo trendejä ja yllättää

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketjun vuoden innovaattorin palkinnon sai K-Citymarket Järvenpää.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun innovaattori on kauppa, josta löytyy aina uutta ja yllättävää niin valikoiman kuin kaupan visuaalisuudenkin osalta. Ideoita K-Citymarket Järvenpäähän ympäri maailmaa keräävät ja toteuttavat kauppiaat Markku ja Hanna Hautala.  

"Ruokakauppa on iso osa ihmisten elämää ja paljon tärkeämpi osa arkea kuin tajutaankaan. Uudet innovaatiot vievät koko kaupan alaa eteenpäin ja meillä on ollut tärkeä rooli siinä. Osa innovaatioista onnistuu, osa ei – mutta kokeilemalla se selviää ja paljon olemme saaneet aikaan. Luovuus on meidän kauppamme supervoima,” kauppias Markku Hautala kertoo.   

K-Citymarket Järvenpää on tullut asiakkaille tutuksi monesta kaupan alan ilmiöstä, kuten sushista ja Harry Potterin satujen herkkumaailmasta.  

“Vuoden 2023 innovaattori on todellinen oman polkunsa kulkija. K-Citymarket Järvenpää ei kopioi trendejä vaan luo niitä. Kaupan maine on kiirinyt ja tehnyt siitä nähtävyyden, jonne asiakkaat tulevat kauempaakin,” sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket Järvenpää on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Se sai vuonna 2019 IGD Awardsin Store of the Year -palkinnon. IGD eli Institute of Grocery Distribution on maailman johtava kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijajärjestö, joka seuraa ja analysoi kaupan alan globaalia kehitystä ja trendejä.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös