Tyytyväiset asiakkaat ja lämminhenkinen palvelu tekivät K-Supermarket Mäntyharjusta ketjunsa alueen parhaan

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Keski- ja Itä-Suomen alueiden parhaana on palkittu K-Supermarket Mäntyharju, jossa tekemisen keskiössä ovat valikoima, laatu ja lämmin asiakaspalvelu.

Palkinnon perusteluissa painoivat erityisesti kaupan monipuolinen valikoima, jota laajennettiin merkittävästi vuoden 2023 aikana. Samalla myös eri osastoja uudistettiin entistä houkuttelevimmiksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Valikoimiin lisättiin muun muassa paljon kaupan omia yksinmyyntituotteita sekä paikallisia herkkuja ja lähiruokaa. Kaikki tämä on näkynyt niin kasvaneena myyntinä kuin entistä parempana asiakastyytyväisyytenäkin. Kauppiaina K-Supermarket Mäntyharjussa ovat toimineen lokakuusta 2022 alkaen Joni ja Charlotta Mustonen. 

”Kiitokset kuuluvat tästä tunnustuksesta ennen kaikkea työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Viime vuonna keskityimme kehittämään erityisesti asiakaspalvelua, ja siitä olemmekin saaneet kiitosta. Lisäksi laajensimme kaupan valikoimaa merkittävästi, yhteensä hyllyriviä tuli noin kilometri lisää. Me kauppiaina olemme kuitenkin vain alkuun paneva voima, ja työntekijät ovat ne, jotka upeasti tekevät ideoista totta”, kertoo Joni.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös