Tampereella kaksi palkittua kauppaa: vuoden uudistaja ja paras asiakaspalvelun kehittäjä käyttötavaraosastoilla

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketju jakoi neljä vuoden uudistajan palkintoa, joista yhden sai K-Citymarket Tampere Linnainmaa. Tampereelle tuli myös toinen palkinto, sillä K-Citymarket Tampere Turtola sai tunnustuksen parhaana asiakaspalvelun kehittäjänä käyttötavaraosastoilla.   

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun uudistajat ovat kauppoja, joissa on tehty onnistuneita muutoksia ja joiden myötä kaupoista on tullut asiakkaiden suosikkeja. K-Citymarket Tampere Linnainmaa on yksi näistä neljästä vuoden uudistajasta. Kauppiaana siellä toimii Mikko Salmia ja tavaratalopäällikkönä Jaakko Eerola.  

"Olemme valtavan iloisia tunnustuksesta koko henkilökunta! Kaupan uudistus on ollut suunnitteluineen kahden vuoden projekti eli valtavan iso työ kokonaisuudessaan. Meillä oli yhtenä uudistuksen näkökulmana olla Tampereen mukavin iso kauppa asiakkaille ja palautteiden perusteella olemme onnistuneet hyvin. Kehittäminen kuitenkin jatkuu aina ja pyrimme entistäkin parempaan”, kertoo kauppias Mikko Salmia.  

Linnainmaan K-Citymarketin valikoima kasvoi merkittävästi uudistuksen myötä. Kauppaan tuli paljon uutta, kuten oma savustamo, leipomo sekä lounaskahvila. Ensimmäisenä K-Citymarketina Linnainmaalla toteutettiin myös yhtenäinen myymäläilme läpi koko myymälän.  

“K-Citymarket Linnainmaa pyrkii siihen, että se olisi asiakkailleen mahdollisimman mukava ja helppo, inhimillisen kokoinen kauppa. Asiakaspalautteiden mukaan tämä toteutuu hienosti. Viihtyisyydestä, kodikkuudesta, hyvistä opasteista ja palvelusta sataa kiitoksia. Kaupan henkilökunnalla on hyvä yhteishenki, mikä välittyy asiakkaille”, kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

Tampereen toinen palkinto meni K-Citymarket Tampere Turtolalle, joka sai tunnustuksen parhaana asiakaspalvelun kehittäjänä käyttötavaraosastoilla. Näistä osastoista kaupalla vastaa tavaratalojohtaja Jarno Pulkkinen. Turtolan K-Citymarket on parantanut käyttötavaran asiakaspalvelua sitkeästi ja johdonmukaisesti jo useamman vuoden ajan. Se näkyy asiakastyytyväisyystutkimusten hyvinä tuloksina.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. Muut tämän vuoden uudistajat ovat K-Citymarket Lahti Karisma, K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi sekä K-Citymarket Vaasa Keskusta.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös