Susanna ja Jyrki Ruokanen Neste K Reissumiehen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.1.2024 Susanna ja Jyrki Ruokanen aloittavat 1.3. Rovaniemen Neste K Reissumiehen kauppiaina. He toimivat myös Neste K Lapintuulen yrittäjinä Kemissä.

”Otamme ilolla vastaan Neste K Reissumiehen toiseksi kauppapaikaksemme”, Ruokaset vakuuttavat.

Asema, asiakkaat ja suuri osa henkilökunnasta on heille tuttuja jo entuudestaan, sillä Susanna oli Reissumiehessä töissä 13 vuotta ennen kauppiasuran alkamista Kemissä. Myös Jyrkille Reissumies on jo nuoruudesta asti tuttu lähiasema.

Aika tullaan jakamaan tasapuolisesti molempien asemien kesken. ”Kahden liikenneaseman pitäminen eri paikkakunnilla vaatii sen, että molemmissa on osaavat päälliköt jotka hoitavat päivittäisen esimiestyön ja vastuuta on jaettu myös työntekijöille”, Susanna ja Jyrki kertovat.

”Mukanamme Reissumieheen tuomme uusien ideoiden rohkeasti toteuttamisen, asiakastoiveiden täyttämisen ja työhyvinvoinnin ylläpidon. Nämä ovat meille tärkeitä asioita. Reissumieheen on tarkoitus luoda samanlainen perheenomainen työilmapiiri mikä Lapintuulessakin on, arkipäivän huumori on työyhteisössä tärkeää. ”

”Olemme panostaneet Lapintuulessa sosiaalisen median tileihimme ja tätä samaa teemme myös Reissumiehessä. Avajaisia vietämme Reissumiehessä myöhemmin keväällä ja tämä tulee näkymään varsinkin somessa.”

”Vastuullisuutta on tehty hyvin Reissumiehessä jo tähänkin asti. Jatkamme hyvällä hävikin hallinnalla, ResQ-sovelluksen käyttämisellä ja lisäämme vastuullista kierrätystä”, Ruokaset listaavat. ”Haluamme myös lisätä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa.”

”Haluamme luoda asemasta Rovaniemen viihtyisän olohuoneen, paikan, jonne on mukava tulla läheltä tai pysähtyä pitkälläkin matkalla", uudet kauppiaat lupaavat.

"Uudistamme aamupalan ja kehitämme Reissumiehen suosittua lounasta. Valikoimastamme löytyy edelleen Kotipizzan ja Koon keittiön tuotteet. Palvelemme 24/7. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi Reissumieheen!”

Susanna ja Jyrki ovat aloittaneet kauppiasuransa Neste K Lapintuulessa huhtikuussa 2023. Susannan koko työura on tehty liikenneasemilla ja Jyrki on ollut palveluliikenteessä ennen kauppiasuraa. Molemmat ovat koulutukseltaan restonomeja.

Ruokasten perheeseen kuuluvat Susannan ja Jyrkin lisäksi kaksi suomenlapinkoiraa, joiden kanssa vapaa-aika tulee vietettyä


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös