Remontti asiakkaiden toiveiden mukaan – K-Citymarket Vaasa Keskusta sai vuoden uudistajan palkinnon

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketju jakoi neljä vuoden uudistajan palkintoa, joista yhden sai K-Citymarket Vaasa Keskusta.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun uudistajat ovat kauppoja, joissa on tehty onnistuneita muutoksia ja joiden myötä kaupoista on tullut asiakkaiden suosikkeja. K-Citymarket Vaasa Keskusta on yksi näistä neljästä vuoden uudistajasta. Kauppiaina siellä toimivat Tomi ja Lena Nordin ja tavaratalopäällikkönä Anna Vehkaperä.  

"Olen erittäin onnellinen henkilökunnan puolesta, että kauppamme sai tämän kunnianosoituksen. Henkilökunta on tehnyt loistavaa työtä uudistuksen aikana haastavissa olosuhteissa ja valmistumisen jälkeen he ovat luoneet asiakkaillemme erittäin lämminhenkisen kaupan laajoilla valikoimilla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, valikoimia ja työyhteisöä kehittämällä”, kertoo kauppias Tomi Nordin.  

K-Citymarket Vaasa Keskusta koki remontissa täydellisen muodonmuutoksen. Kokonaisuudistuksen myötä vanhasta on jäljellä käytännössä vain seinät. Jokainen osasto päivittyi ja sekä tilat että valikoimat uudistuivat. Asiakastoiveet ja -palautteet olivat merkittävässä roolissa uudistuksen suunnittelussa.  

“Tämä kauppa haluaa panostaa paljon asiakkaan arkea helpottaviin ratkaisuihin. Remontin tulokset näkyvätkin esimerkiksi uudistuneena palvelutiskinä ja uutena verkkokaupan noutopisteenä. Kaupan päivitys on saanut asiakkailta kehuja: kauppa on siisti ja selkeä ja valikoima monipuolinen ja ajankohtainen”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. Muut tämän vuoden uudistajat ovat K-Citymarket Lahti Karisma, K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi sekä K-Citymarket Tampere Linnainmaa.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös