Raahen K-Market Saloiseen remontti ja kokonaisuudistus

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.1.2024 Raahessa K-Market Saloinen on kiinni, koska kauppaan tehdään mittava remontti ja kokonaisuudistus. K-kauppiaana toimii Katri Polvela.

”Kauppa on rakennettu vuonna 1986. Olen toiminut tässä kauppiaana vuodesta 2017 saakka ja olemme odottaneet koko ajan remonttia. Nyt uusimme kaupan sananmukaisesti lattiasta kattoon ja saamme tähän uudenveroisen sekä ihanan kaupan! Vain timanttinen henkilökunta jää entisestä”, Katri-kauppias hehkuttaa.

K-Market Saloinen suljettiin viime viikolla ja se avataan maanantaina 19.2. klo 7. Remontissa uusitaan koko talotekniikka mm. sähköt, ilmastointi ja lämmitys. Valaistusta lisätään ja kaikki kalusteet sekä kylmälaitteet että lämpimän puolen hyllyt uusitaan. Kauppaan asennetaan myös nykyaikainen ja energiaa säästävä kylmälaitos.

”Uusiin tiloihin saamme paistopisteen ja voimme tehdä kaupassa paikan päällä salaatteja ja täytettyjä patonkeja”, Katri kertoo uusista palveluista. ”Saamme myös hybridikassan, joka palvelee joko itsepalvelu- tai palvelukassana. Pihalle tehdään valmiudet asiakkaiden toivomalle kierrätyspisteelle, joka rakentuu siihen keväällä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös