Porvoon Onninen Express -myymälä uudistuu – myymälän tilat kaksinkertaistuvat

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 6.2.2024 Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Porvoon seudulla, kun Kuninkaanportin alueella sijaitsevan Onninen Express -myymälän laajennus valmistuu 12. helmikuuta. Kasvaneen myymälätilan myötä Porvoossa tarjolla olevien tuotteiden määrä kasvaa kahdellatuhannella uudella nimikkeellä.

Porvoon Onninen Express -myymälä kasvaa kaksi kertaa suuremmaksi ja on kooltaan noin 1 600 m². Laajentuneen myymäläalan myötä myös tuotevalikoima kasvaa, ja myymälästä heti saatavissa olevien tuotteiden määrä on jatkossa lähes 11 000.

Myös myymälän hyllyjärjestys on remontin yhteydessä uusittu, jotta tuotteet ovat entistä helpommin löydettävissä. Laajentunut tila helpottaa lisäksi asiakaspakettien noutamista.

”Porvoon myymälä on suunniteltu asiakkaidemme tarpeisiin. Suurempi myymäläpinta-ala mahdollistaa valikoiman laajentamisen ja keskeisten tuotteiden saatavuuden. Tavoitteenamme on, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet nopeasti”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Asiakkaat voivat yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata myös Onnisen verkkokaupasta ja noutaa ne valmiiksi kerättyinä Onninen Express -myymälästä. Tuotteet ovat noudettavissa myymälästä viimeistään kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua.

Onnisen myymäläverkosto uudistuu

Onnisen strategiana on vahvistaa läsnäoloaan ja myymälävalikoimaansa paikallisesti eri puolella Suomea.

”Panostamme jatkossakin paikalliseen palveluun ja kehitämme Onninen Express -myymäläverkostoa koko ajan. Haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja helpottaa heidän työtään tekemällä asioinnista mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä työmailla”, Tuomi sanoo.

”Porvoo on kasvava kaupunki, ja alueella on paljon sekä uudis- että korjausrakentamista. Myös Kesko, johon Onninen kuuluu, panostaa Porvoon alueeseen. Kesko valmistautuu rakentamaan uuden K-Citymarketin Porvooseen Länsirannalle”, Tuomi kertoo.

Porvoon Onninen Express -myymälässä työskentelee osaava ammattilaisten joukko: yritysasiakkaita palvelee kuusi Express-myyjää sekä kolme talotekniikan sähkön ja LVIK:n tuotealueiden teknistä myyjää.

Yhteystiedot:
Onninen Express Porvoo
Ruiskumestarinkatu 8, 06100 Porvoo
Noutomyynti: 020 4855 682
Avoinna ma–pe 6.30–17.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 55.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös