Paikkakunnan suosikki kala- ja marjakauppa – Uudenmaan paras K-Supermarket on Järvenpään Pajala

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Uudenmaan parhaana K-Supermarketina palkittiin K-Supermarket Pajala Järvenpäästä. Kauppaa kiitellään esimerkiksi asioinnin helppoudesta ja runsaista valikoimista.

Palkinnon perusteluissa K-Supermarket Pajalaa kiitellään monipuolisista valikoimista. Erityisesti kauppa on Järvenpäässä tullut tunnetuksi tavallista parempana kala- ja marjakauppana, josta saa parhaat kotimaiset marjat edullisesti ympäri vuoden. Lisäksi kauppa saa tunnustusta asioinnin helppoudesta ja nopeudesta sekä viihtyvyydestä, jotka ovat monille syitä tulla asioimaan kauppaan kauempaakin. Kauppiaana K-Supermarket Pajalassa toimii Karri Himberg, joka kehittää kauppaa ketterästi yhdessä henkilökuntansa kanssa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

”Tämä on niin työntekijöidemme ansiota! Olemme kehittäneet kaupan toimintaa ja asiakastyytyväisyyttä pitkäjänteisesti, ja sinnikkäästi toteuttaneet omaa juttuamme, eli nopean ja sujuvan asiakaskokemuksen tarjoamista”, kertoo Karri.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös