Onnistuneet uudistukset toivat Laitilaan Varsinais-Suomen parhaan K-Supermarketin tittelin

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Varsinais-Suomen parhaana K-Supermarketina on palkittu K-Supermarket Laitila. Kiitosta saavat muun muassa kaupan uudistettu valikoima, jota kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveet huomioiden.

Palkinnon perusteluissa K-Supermarket Laitilaa kiitellään muun muassa erinomaisesta palvelulinjastosta, jossa ammattitaitoinen henkilökunta rakentaa paikkakunnan laajimman tarjoaman erilaisia ruokatuotteita jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Kaupan valikoimia on lisäksi uudistettu viime vuosina, mistä kauppa on saanut asiakkailta kiitosta. Aivan erityisen paljon kaupassa on panostettu lapsiperheisiin, ja esimerkiksi kesällä kaupan pihalla oli lasten pomppulinna, joka lisäsi kauppakäyntien mielekkyyttä lapsille. K-Supermarket Laitilan kauppiaana toimii Erno Selänne

”Olemme kehittäneet kauppaa kovalla tahdilla viimeiset pari vuotta. Kaikessa on mietitty ostamisen vaivattomuutta, nopeutta ja miellyttävyyttä. Erityisesti paikallisuus on valikoimassa tärkeää paitsi asiakkaillemme myös kaikille meille kaupalla. Asiakkaissa haluamme panostaa erityisesti lapsiperheisiin, ja lapsille tekemisen tarjoamisesta kumpusikin viime kesän pomppulinna-tempaus. Kaikki tämä tekeminen näkyy iloksemme myös asiakastyytyväisyydessämme ”, kertoo Erno.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta. Varsinais-Suomesta palkittiin alueellisesti parhaan kaupan lisäksi K-Supermarket Piikkiö ”Vuoden myynninkehittäjä 2023”-palkinnolla. 

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös