Miia Järvipalo K-Supermarket Okeroisten kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.7.2024 Miia Järvipalo aloittaa 25.8. K-Supermarket Okeroisten kauppiaana.

Miia siirtyy Okeroisiin Nastolasta, missä hän on toiminut K-Supermarket Nastolan kauppiaana vuodesta 2019 asti.

”Olen tulossa innolla Okeroisiin ja kauppa on Anne Baikovin jäljiltä erinomaisessa kunnossa. Lähdenkin nöyränä kehittämään kauppaa entistäkin paremmaksi”, Miia kertoo tunnelmistaan. ”Odotan kovasti tutustumista K-Supermarket Okeroisten henkilökuntaan, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.”

Toiveidesi arvoinen lähikauppa

Miian suunnitelmat K-Supermarket Okeroisten suhteen ovat selvät. Kauppaa tullaan kehittämään yhdessä henkilökunnan kanssa asiakaslähtöisemmäksi ja siellä kuunnellaan aktiivisesti asiakkaiden toiveita valikoimista ja palveluista. Asioinnin helppoutta tullaan lisäämään ja tämä tulee näkymään esillepanoissa sekä palvelussa. ”Haluan antaa asiakkaille mahdollisuuden valita monipuolisista valikoimista juuri itselleen sopivat tuotteet ja toiveissa onkin asiakkaiden aktiivinen kanssakäyminen niin kauppiaan kuin henkilökunnankin kanssa. Mottoni on ”Toiveidesi arvoinen lähikauppa”, jonne kaikkien on helppo tulla ja kertoa rohkeasti toiveensa ja tuntea olonsa tervetulleeksi”, Miia toteaa.

K-Supermarket Okeroisissa jatkavat K-Ruoan noutopalvelut ja Woltin pikatoimitukset. Kotiinkuljetus tullaan aloittamaan viimeistään kevään aikana.

”Asiakkaille tullaan järjestämään erilaisia tapahtumia, kuten lastenpäiviä, lähiruokapäiviä jne., joita myös Nastolassa säännöllisesti järjestettiin”, lupaa Miia. ”Näistä tapahtumista tullaan ilmoittamaan monikanavaisesti. Meitä voi seurata eri somekanavilta, joissa pyrimme päivittäin kertomaan kaupan tapahtumista, tuotteistuksista ja samalla pääsette seuraamaan myös kaupan arkea. Meillä on sometilit Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.”

K-Supermarket Okeroisten vastuullisuustoimet näkyvät yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa sekä hävikin minimoimisessa ja hävikkiruuan lahjoittamisessa ruoka-apuun. ”Nastolassa olen ollut ja olen mukana aktiivisesti yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa sekä tukemassa nuorten toimintaa.”

Miialla on 41 vuotta kaupan alan kokemusta ja niistä ennen kauppiasuraa hän työskenteli useamman vuoden Lahden K-Citymarket Paavolassa myymäläesimiehenä. ”Onkin kiva, että saan jäädä vaikuttamaan Lahden alueelle myös kauppiaana.”

”Puolisoni Tuomas työskentelee parina päivänä viikossa kaupan hommissa mutta päätyötään ei vielä toistaiseksi ole jättämässä mutta toki käy muutoinkin auttamassa arjen askareissa kaupalla.”

Miian perheeseen kuuluvat Tuomas-puolison lisäksi 15-vuotias Miro-poika, joka on innokas työskentelemään kaupassa lomillaan, ja 23-vuotias tytärpuoli, joka työskentelee vanhustenhoidon parissa.

”Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä lenkkeily koiramme kanssa sekä erilaiset käsityöt. Kesäisin aika menee puutarhassa- ja kasvihuoneessa puuhastellen”, kertoo Miia vapaa-ajan vietostaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös