Kodikas, laajan valikoiman K-Supermarket Välivainio juhlii avajaisia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.5.2024 Tammikuussa aloitetut laajat uudistustyöt on saatu nyt päätökseen ja Oulussa K-Supermarket Välivainio pääsee juhlimaan asiakkaiden kanssa torstaina 16.5. uudenveroista, kodikasta ja laajojen valikoimien kauppaa. K-kauppiaina toimivat Timo ja Nelly Rehu.

”Uudistetussa Välivainiossa toteutuu vuosien varrella kerätyt asiakaspalautteet ja -toiveet. Kaupassa on nyt myös hyvä tehdä hommia. Tavoitteemme oli kodikas, lämminhenkinen ja selkeä kauppa, jossa on helppo asioida”, Timo ja Nelly iloitsevat. ”Olemme olleet täällä kauppiaina vuodesta 2016 ja tässä pysytään!”

”Asiakkaille kiitos, että ovat käyneet kaupassamme koko remontin ajan”, kiittävät kauppiaat. ”Meillä on täällä pohjoisen pallonpuoliskon paras henkilökunta valmiina palvelemaan ja auttamaan.”

Avajaisia vietetään koko viikonloppu kunnon markkinapöhinöillä. Ämpäreitä jaetaan ja kakkukahveja nautitaan, lapsille on perjantaina paikalla Sipi-pelle, pomppulinna ja taikuri. Lauantaina kurvaa paloauto kaupan pihaan tutustumista varten.

Välivainion uudistus- ja muutostöitä on suunniteltu ajan kanssa ja koko henkilökunta on päässyt mukaan suunnittelutyöhön. Käytäville on saatu leveyttä ja lisää tilaa valikoimille. Koko talotekniikka on vaihtunut valaistusta myöten ja se on uutta ja energiaa säästävää. Suomalaisen toimijan Viessmanin kylmälaitteisiin, -kaappeihin ja pakastimiin sopii valikoimaa kuin hypermarketissa. ”Halusimme valita suomalaisen toimijan kylmälaitteisiin ja laitteet on räätälöity juuri meidän kaupan tarpeisiin. Talotekniikan uusimisen ja uusien laitteiden myötä energian säästö on jo 40 %:n luokkaa kaupassamme”, Timo kertoo.

K-Supermarket Välivainion sisäänkäynnissä on heti mukaan otettavien välipalojen ja aterioiden kaluste. Salaattibaarista saa tehdä isosta valikoimasta mieleisensä salaatin ja kylmä- ja lämminruokabuffa löytyy kaupasta edelleenkin. Välivainion asiakkaat ovat tykästyneet kaupassa paistettuihin leipiin ja leivonnaisiin niin nyt uusia uuneja on useampi. ”Joka päivä uunit ovat kuumana aamusta iltaan”, Timo-kauppias lupaa. ”Palvelutiskille on nyt hyvät puitteet ja valmistamme aterioita, välipaloja ja jälkiruokia kaupassa paikan päällä. Meillä on täällä ihan oma kokki sitä varten!” Välivainion upea kukkaosasto on laajentunut suorastaan kukkamereksi. Uudet kassapöydät vetävät vauhdikkaasti kolmenkin pakkauslinjan voimin ja itsepalvelukassoja on neljä kappaletta.

K-Supermarket Välivainion remonttia on seurattu ahkerasti myös kaupan Facebook-sivujen kautta. ”Someseuraajiemme määrä on suorastaan räjähtänyt”, Timo kertoo. https://www.facebook.com/search/top?q=k-supermarket%20v%C3%A4livainio

K-Supermarket Välivaino on avoinna vuoden jokaisena päivän klo 23.00 saakka. Kaupasta saa myös verkkokaupan noutopalvelut.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös