Kodikas kauppa valtavalla valikoimalla – K-Citymarket Kuopio Päivärannan peruskorjaus on valmis

Kuopiolaisen K-Citymarket Päivärannan kokonaisuudistus on valmistunut. Laajentunut ja avara kauppa tarjoaa asiakkaille entisestään kasvavan valikoiman ja kodikkaan ostokokemuksen. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 25.4.

K-Citymarket Kuopio Päiväranta uudistui remontissa täysin. Mittava peruskorjaus kattoi muun muassa talotekniikan, kalustuksen, myymälämiljöön, valaistuksen ja sähköjen uusimisen. Myös kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin, ympäristöystävällistä hiilidioksidia kylmäaineena käyttäviin laitteisiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppias Pasi Toppari kertoo, että henkilökunta osallistui remontin suunnitteluun.  

”Olemme kehittäneet kauppaa sen koko 16-vuotisen historian ajan yhdessä henkilökunnan kanssa. On suuri ja tärkeä asia, että meillä ansioitunut ja pitkään toiminut henkilökunta saa nykyaikaisen työkalun eli remontoidun, modernin kaupan. Henkilökunta osallistui remontin suunnitteluun ja voi nyt sen valmistuttua miettiä lisää, mitä kaupassa kannattaa tehdä ja miten kasvattaa valikoimaa.”

Myös muut remonttiin osallistuneet tahot saavat kiitoksia kauppiaalta.

”Kiitos yhteistyökumppaneillemme – pysyimme aikataulussa ja saimme uudistuksen hienosti läpi. Lisäksi iso kiitos asiakkaillemme, että olette käyneet kaupassamme remontin keskelläkin ja jaksaneet kannustaa jatkuvasti.” 

Laajempi kauppa, entistäkin suuremmat valikoimat

Toppari kertoo, että kauppa on laajentunut reilusti. Samalla myymälästä on tullut selkeämpi ja avarampi, mikä helpottaa asiointia. Selkeydestä onkin tullut asiakkailta jo positiivista palautetta. Avaruudesta huolimatta kaikki osastot on rakennettu kodikkaiksi.

Kahvila ja myymäläleipomo pääsivät remontin ja osastojen uudelleen sijoittelun myötä keskeisemmälle sijainnille, vaikka pysyvätkin entisillä paikoillaan. Palvelulinjasto on kasvanut pituutta ja kaikki sen antimet löytyvät nyt yhden käytävän varrelta samalla seinustalla sushipistettä myöten.

Kasvaneesta valikoimasta sataa asiakkailta kiitoksia. Asiakkaiden tuotetoiveita on toteutettu. Tavoitteena on panostaa jatkossakin muun muassa erikoistuotteiden ja hedelmä- ja vihannesosaston valikoimaan, joka on kaupan ylpeys. Ensi vuonna Toppari ennustaa elintarvikevalikoiman kasvavan jopa 30 000 tuotteeseen, mikä tarkoittaisi tuplattua valikoimaa kaupan avausvalikoimaan 16 vuotta sitten.

Myös kaupan käyttötavaraosastot on täysin uudistettu. Tavaratalopäällikkö Minna Parviainen kertoo, että esimerkiksi yksi käyttötavaran vahvimmista osastoista, kauneus- ja hygieniaosasto, on laajentunut huomattavasti ja on nyt aiempaa paremmalla paikalla. Osastojen paikkoja on vaihdettu ja muun muassa pukeutuminen löytyy nyt kokonaisuudessaan yhdeltä seinustalta. Laajemmilla osastoilla on saatu tuotua asiakkaille tarjolle laajempi valikoima myymälään. Tavoitteena muutoksissa on ollut tehdä asioinnista entistä helpompaa asiakkaille.

Samaan pyrkii myös uudistettu kassalinja, josta löytyy 10 itsepalvelukassaa aiempien viiden sijaan. Parviainen hehkuttaa lisäksi kukkaosastoa: se on saanut lisää tilaa ja paremman sijainnin myymälässä, ja sieltä löytyy kukkakylmiö, joka pitää herkät kukat paremmin kunnossa.

Päivärannan K-Citymarketin remontti on osa Keskon kasvustrategian mukaista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston uudistamista. Hypermarket-kokoisten kauppojen myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja niiden vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen.  

”Parempien palvelujen tarjoaminen asiakkaillemme on se syy, miksi uudistamme kauppaverkostoamme. Nyt Päivärannan K-Citymarket vastaa entistäkin paremmin asiakkaidensa tarpeisiin ja on samalla vastuullisempi kiinteistö”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Luvassa kakkukahvit, maistatuksia ja avajaistarjouksia

Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 25.4. kakkukahvein. Kauppa aukeaa tavalliseen tapaan kello 7.00. Remontin loppumista juhlitaan lisäksi esimerkiksi huikeilla avajaistarjouksilla ja tuotemaistatuksilla. Perjantaina 26.4. kaupalla lapsia hauskuuttaavat pelle sekä pomppulinna ja lauantaina 27.4. kaupalla vierailee Jenguli-hahmo.

K-Citymarket Kuopio Päiväranta jatkaa tutuilla aukioloajoillaan. Kauppa on joka päivä kello 7–22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös