Kimmo Tirkkonen aloittaa Lahden K-Rauta Launeen kauppiaana

K-RAUDAN ALUETIEDOTE 8.1.2024 K-Rauta Laune saa uuden kauppiaan Kimmo Tirkkosesta, joka aloittaa torstaina 11. tammikuuta. Tirkkonen jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Holmassa Lahdessa. Tavoitteena on, että Launeen ja Holman K-Raudat ovat parhaita kaupan alan työpaikkoja Lahden alueella.  

Kimmo Tirkkosen yrittäjäura alkoi vuonna 1992 kodinkonekauppiaana K-ryhmän Musta Pörssi -ketjussa Kirkkonummella. K-Rauta-kauppiaana hän on toiminut 10 vuotta, ensin kaksi vuotta Seinäjoella ja sen jälkeen K-Rauta Holmassa Lahdessa.

Lahteen tulee nyt Tirkkoselle toinen K-Rauta. ”K-Rauta Launeella on tehty laadukasta rautakauppaa jo 27 vuotta. Henkilökunta on ammattitaitoinen ja asiakaskunta laaja. Kaupan sijainti on erittäin hyvä. Pidän tärkeänä yhdessä tekemistä ja asiakaslähtöistä myyntityötä, ja niihin aion panostaa jatkossakin”, kauppias kertoo.

Tuotevalikoimaa kehitetään asiakastoiveiden perusteella

K-Rauta Laune palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita. ”Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja palautteita ja kehitämme niiden pohjalta niin valikoimiamme kuin toimintaamme. Tarjoamme jatkossakin yritys- ja kuluttaja-asiakkaille ylivoimaisen valikoiman edullisia ja laadukkaita rautakauppatuotteita sekä parhaat logistiset palvelut kaikkiin tarpeisiin saman katon alta.”

K-Rauta Launeella on 35 vakituista työntekijää ja K-Rauta Holmassa 20. Tirkkonen näkee henkilökunnan merkityksen keskeiseksi menestyksen kannalta. ”Tavoitteenamme on, että Launeen ja Holman K-Raudat ovat parhaita kaupan alan työpaikkoja Lahden alueella. Kun työntekijöillä on hyvä olla työpaikassa, se heijastuu kaikkeen tekemiseen. Kaupassa on kiva käydä, kun siellä on tarjolla hyvän hintaista ja laadukasta tavaraa riittävästi ja tarvittavat palvelukonseptit sekä ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta.”

Pääosa puutavarasta tulee Päijät-Hämeestä

Omaksi suosikikseen K-Raudan kotimaisten tuotteiden valikoimasta kauppias nostaa puutavaran. ”Viime vuosina minua on kiehtonut erityisesti puutavarakauppa, mikä on suhdanteiden ja ennakoitavuuden vuoksi melko haastavaakin. Mielenkiintoa lisää se, että pääosa puutavaroista tulee meille lähituottajilta Päijät-Hämeestä ja sitä kautta voimme edistää alueen työllisyyttä ja kehitystä.”

Vapaa-aikanaan Tirkkonen harrastaa metsästystä ja kalastusta sekä metsänhoitoa. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi jo aikuista lasta sekä kaksi koiraa.

Kauppias toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi asioimaan Launeen ja Holman palvelevissa K-Rauta-kaupoissa Lahdessa.

Lisätiedot: K-kauppias Kimmo Tirkkonen, kimmo.tirkkonen@k-rauta.fi, 0400 512 398


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös