Kespron foodservice-noutotukun muutto Kuopion Särkiniemeen valmis

Kespron Kuopion noutotukku muuttaa Leväsentie 3:n liikekiinteistön uusittuihin tiloihin ja samalla kiinteistön uudistusremontti saadaan valmiiksi. Liikepaikalle keskitettiin K-ryhmän Kuopion yritysasiakkaille suunnatut palvelut ja viime kesänä kiinteistöön muutti Onninen Mega Express ‑myymälä. Asiakkaille uusi noutotukku avautuu torstaina 15.2. klo 7.00.

”Uudessa liikepaikassa palvelemme paremmin asiakkaitamme, eli Pohjois-Savon ravintoloita, kahviloita ja hotelleja. Varsinkin uusia ravintoloita perustettaessa asiakkaillamme on tarvetta myös Onnisen tarjoamille talotekniikkaan liittyville tuotteille ja palveluille”, kertoo Kespron Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan myyntipäällikkö Joona Kalla.

”Uusi liikepaikka sijaitsee hyvien liikeyhteyksien varrella, joten asiakkaidemme on entistä nopeampaa saapua noutotukkuumme myös pidempien etäisyyksien takaa. Toimitamme tukustamme tuotteita paikallisiin ravintoloihin ja suuri piha-alue helpottaa logistiikkamme järjestelyä”, kertoo Kalla.

Kespron uuden noutotukun pinta-ala on 3 100 m²:n. Kuopiossa toimivan ja Kespron asiakkaita valtakunnallisesti palvelevan Ratkaisumyynti-yksikön toimistotilat sijoittuvat liikekiinteistön toiseen kerrokseen. Kespron noutotukku muutti uuteen sijaintiin osoitteesta Tehdaskatu 14. Vanha tukku palvelee asiakkaitaan tiistaihin 13.2. saakka.

Kespro Kuopio 1.jpg

Kuopio kasvaa ravintolakaupunkina

”Kespron läsnäolon vahvistaminen Kuopiossa on tärkeää. Kuopio kasvaa ja samalla kasvaa myös kaupungin ulkona syömisen kulttuuri. Näkemyksemme mukaan Kuopion ja koko Pohjois-Savon ravintolatarjonta kasvaa ja monipuolistuu lähivuosina”, sanoo Kalla.

”Uusiin toimivampiin tiloihin investoinnilla varmistamme, että pystymme Kuopiossa myös tulevaisuudessa palvelemaan kaiken kokoisia ja eri liiketoimintakonseptilla toimivia asiakkaitamme grillikioskeista fine dining -ravintoloihin”, Kalla summaa.

Kuvatiedot
Kuvassa asiakaspalvelupäällikkö Jani Haatainen (vas.), myyntipäällikkö Joona Kalla ja operatiivinen palvelupäällikkö Antti Holopainen (oik.) Kespron Kuopion tukusta.

Kespro Kuopio 2.jpg


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös