Kemijärven Särkikankaalle rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE  19.1.2024 Kemijärven Särkikankaalle rakennetaan uusi K-Market, joka korvaa nykyisen K-Market Särkikankaan. Nykyinen K-Market toimii siihen saakka kunnes uusi kauppa avataan. K-kauppiaana nykyisessä kaupassa toimii Perttu Soppela.

Uusi kauppakiinteistö rakennetaan Keskolle Pelkosenniementien ja Rovaniementien risteykseen. Uuden kaupan paikalta puretaan ensin pois vanha jo vuosia tyhjillään ollut liikerakennus. Tavoitteena on aloittaa purkutyöt helmikuussa. Rakennuslupahakemus hankkeesta on jätetty. Rakennustöiden aloitus on mahdollisimman pian niin, että uuden K-Marketin avajaisia päästäisiin viettämään loppuvuodesta 2024.

Uuden K-Marketin myyntiala tulee olemaan noin 480 m2, kun nykyisessä K-Marketissa se on noin 210 m2. Pihalle tulee asiakaspysäköintipaikkoja 25 autolle ja varaus sähköautojen latauspisteille. Myös K-Noudolle tulee asianmukaiset tilat.

”Särkikankaan K-Marketin sijainti on loistava ja tulee palvelemaan kuntalaisten lisäksi myös matkailijoita. Kaupan tilat yli kaksinkertaistuvat, joka mahdollistaa selvästi suuremmat valikoimat nykyiseen kauppaan nähden”, kertoo Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

K-ryhmä on investoinut Lappiin merkittävästi viime vuosina. K-Citymarket Rovaniemeä on laajennettu ja uudistettu, Kemin K-Citymarketiin on tehty uudistus, Kittilään on avattu uusi K-Supermarket, samoin Sallaan ja Tervolaan uudet K-Marketit. Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikka remontoitiin pari vuotta sitten täydellisesti. Parhaillaan Lapissa on rakenteilla mm. Saariselän uusi Kuukkeli, joka valmistuu loppusyksystä. ”Myös uusia investointeja on neuvotteluissa, niistä kerrotaan aikanaan”, Saarinen lisää.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös