K-Supermarket Välivainiossa alkavat laajat uudistustyöt

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.1.2024 Oulun K-Supermarket Välivainiossa alkavat laajat uudistus- ja remonttityöt. K-kauppiaana toimii Timo Rehu.

K-Supermarket Välivainio on avattu vuonna 2006 ja viimeisin suurempi uudistustyö on tehty sinne vuonna 2013. Koko kiinteistön uudistus- ja remonttityöt valmistuvat syksyllä 2024 ja kauppa on avoinna koko remontin ajan.

”Olen ollut kauppiaana tässä vuodesta 2016 mutta olin jo kauppiasharjoittelijana mukana avaamassa tätä kauppaa”, kauppias Timo Rehu kertoo. ”Näillä uudistustöillä saamme nykyaikaisen, energiaa säästävän ja selkeän entistä paremman kaupan asiakkaillemme. Alppilanbulevardi saa arvoisensa kauppapalvelut!”

K-Supermarket Välivainion talotekniikka uusiutuu kokonaan, jonka johdosta sähkö, ilmastointi ja valaistus korjataan vastaamaan tätä päivää. Kylmälaitos ja kaikki kylmää sekä pakkasta vaativat koneet uusitaan. Myös kaikki lämpimän puolen hyllyköt uusitaan. Asiakkaat ovat arvostaneet pitkillä aukioloajoilla olevaa palvelutiskiä jo aiemmin. Remontin myötä saadaan kehitettyä sekä palvelutiskin tuotevalikoimaa, että myös oman keittiön tuotteita entistä monipuolisemmiksi vastaamaan kasvavan asuinalueen tarpeita.

Investoinnin arvo on yhteensä yli neljä miljoonaa euroa ja kauppa on avoinna koko remontin ajan.

Kaikki kerralla aina, arkena ja sunnuntaina

”Minulla on pohjoisen pallonpuoliskon paras henkilökunta, joka tekee intohimoisesti työtään ja kehittää kauppaa”, kehaisee Timo. ”Kauppamme on sopivan kokoinen mutta riittävän suuri. Uudistuksessa saamme uusilla kalusteratkaisuilla lisää tilaa uusille valikoimille. Mm. pakasteiden ja panimotuotteiden valikoimat lisääntyvät.”

Väliotsikon mukaisesti K-Supermarket Välivainio lupaa asiakkailleen heidän toivomansa valikoimat. ”Saamme mukavasti asiakaspalautteita ja toiveita K-Supermarket Välivainion sivujen kautta. Osastovastaavamme tekevät parhaansa, että kaikki pystytään toteuttamaan. Tervetuloa seuraamaan remonttia, olemme innolla valmiita palvelemaan!”, kauppias-Timo lupaa. Palautetta voi antaa osoitteessa: https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-valivainio/yhteystiedot  K-Supermarket Välivaino on avoinna klo 23 saakka vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa sijaitsevat Alko sekä Mustin ja Mirrin myymälät jatkavat entisissä tiloissaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös