K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi viime vuonna Kanta-Hämeessä yli 2 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.1.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli viime vuonna Kanta-Hämeessä yhteensä 309,8 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 2,1 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 199,8 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 1,5 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan arvo oli 66,1 miljoonaa euroa. Auto- ja urheilukauppa kävi 43,9 miljoonalla eurolla ja se kasvoi 24,8 %.

”K-ryhmän vähittäismyynnin kehitykseen Kanta-Hämeessä voidaan olla tyytyväisiä ottaen huomioon markkinassa vallitseva epävarmuus. Henkilöstö on tehnyt erinomaista työtä”, kommentoi marraskuussa aluejohtajana aloittanut Janne Virtanen.

”Autokaupan myynnin kasvu Kanta-Hämeessä oli merkittävä, lähes 25 %. Kasvua vauhditti uusien autojen saatavuuden parantuminen ja käytettyjen autojen kauppa kävi hyvin”, analysoi Janne Virtanen.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa myynti laski rakentamisen volyymin heikennyttyä. Katseemme on kuitenkin suhdanteen yli ja sen osalta näkymä on positiivinen”, arvioi Janne Virtanen luottavaisena.

Kanta-Hämeessä K-ryhmän ruoka-, rauta- ja urheilukaupoissa sekä autohuoltamoissa työskentelee noin 900 henkilöä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla 140 tulevaksi kesäksi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös