K-ryhmä tarjoaa Uudellamaalla 1760 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.1.2024 Uudenmaan maakunnassa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa on tarjolla yli 1760 työpaikkaa kesällä 2024. Ensimmäiset paikat ovat avautuneet hakuun jo tammikuussa.  Päähaku aukeaa 1. helmikuuta.  

Tammikuun aikana käynnistyvissä hauissa haetaan pääosin jo maalis-toukokuussa aloittavia työntekijöitä esimerkiksi K-Auton autokorjaamoihin, K-ryhmän logistiikkakeskuksiin sekä K-Rauta-kauppoihin.

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun helmikuun alussa. Joka puolella Suomea voi hakea kesätöihin K-Rautoihin ja teknisen tukkukaupan Onninen Express -myymälöihin, vapaa-ajan kauppoihin (Intersport ja Budget Sport), Neste K -huoltoasemille, automekaanikon ja myyntiavustajan tehtäviin K-Autolle, logistiikkakeskuksiin, ravintolatukku Kesproon, K-ruokakauppoihin sekä K-ryhmän toimistoille.

Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo kevään aikana

K-ryhmän kesätyönhakusivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo on jo nyt kesätyöpaikkoja avoinna ja lisää avautuu koko ajan. Ensin hakuun avautuvat kevään kausityöpaikat. Maalis-toukokuussa on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi puutarhamyyjänä K-Raudassa, renkaanvaihdon tehtävissä K-Autolla ja logistiikkatyöntekijänä K-ryhmän logistiikkakeskuksissa.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo tarjolla ja lisää avautuu tammikuun aikana. Työtä löytyy esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän tehtävissä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa työ jo maalis-toukokuun aikana.

K-Auton toimipisteissä kevään rengashuollot työllistävät kymmeniä kausityöntekijöitä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja muun muassa mekaanikoille sekä huollon, asiakaspalvelun ja myyntiavustajan tehtäviin. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla. 

K-ryhmän päivittäistavarakaupan Vantaan keskusvarasto työllistää satoja kausi- ja kesätyöntekijöitä, ensimmäisiä jo tammikuusta alkaen. Hakea kannattaa heti, sillä paikkoja täytetään parhaillaan.

Uudellamaalla runsaasti työpaikkoja tarjolla

Uudellamaalla K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 1760 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Erityisesti K-ruokakaupat työllistävät joka kesä myös paljon alle 18-vuotiaita nuoria. Alle 18-vuotiaille nuorille paikkoja on Uudellamaalla tarjolla arviolta noin 850.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.

Kaikki K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta kesko.fi/kesatyo. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös