K-ryhmä tarjoaa Kymenlaaksossa 120 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.1.2024 Kymenlaakson maakunnassa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa on tarjolla noin 120 työpaikkaa kesällä 2024. Ensimmäiset paikat ovat avautuneet hakuun jo tammikuussa.  Päähaku aukeaa 1. helmikuuta.  

Tammikuun aikana käynnistyvissä hauissa haetaan pääosin jo maalis-toukokuussa aloittavia työntekijöitä esimerkiksi K-Auton autokorjaamoihin, K-ryhmän logistiikkakeskuksiin sekä K-Rauta-kauppoihin.

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun helmikuun alussa. Joka puolella Suomea voi hakea kesätöihin K-Rautoihin ja teknisen tukkukaupan Onninen Express -myymälöihin, vapaa-ajan kauppoihin (Intersport ja Budget Sport), Neste K -huoltoasemille, automekaanikon ja myyntiavustajan tehtäviin K-Autolle, logistiikkakeskuksiin, ravintolatukku Kesproon, K-ruokakauppoihin sekä K-ryhmän toimistoille.

Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo kevään aikana

K-ryhmän kesätyönhakusivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo on jo nyt kesätyöpaikkoja avoinna ja lisää avautuu koko ajan. Ensin hakuun avautuvat kevään kausityöpaikat. Maalis-toukokuussa on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi puutarhamyyjänä K-Raudassa, renkaanvaihdon tehtävissä K-Autolla ja logistiikkatyöntekijänä K-ryhmän logistiikkakeskuksissa.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo tarjolla ja lisää avautuu tammikuun aikana. Työtä löytyy esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän tehtävissä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa työ jo maalis-toukokuun aikana.

K-Auton toimipisteissä kevään rengashuollot työllistävät kymmeniä kausityöntekijöitä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja muun muassa mekaanikoille sekä huollon, asiakaspalvelun ja myyntiavustajan tehtäviin. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla. 

Kymenlaaksossa runsaasti työpaikkoja tarjolla

Kymenlaakson maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 120 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Trendi vuodesta 2022 on nouseva, sillä kesätyöpaikkamäärä on lisääntynyt noin kahdellakymmenellä.

Erityisesti K-ruokakaupat työllistävät joka kesä myös paljon alle 18-vuotiaita nuoria. Alle 18-vuotiaille nuorille paikkoja on Kymenlaaksossa tarjolla arviolta noin 40.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.

Kaikki K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta kesko.fi/kesatyo. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös