K-ryhmä palkkaa 100 uutta IT- ja digiosaajaa kehittämään kaupan alan huipputeknologiaa

K-ryhmä palkkaa seuraavien vuosien aikana noin 100 uutta osaajaa IT- ja digikehitykseen.  Panostamme strategiamme mukaisesti vahvasti sekä digitalisaatioon että asiakaskokemukseen. Tavoitteena on uusien osaajien avulla vahvistaa K-ryhmän edelläkävijyyttä kaupan alan teknologioiden kehittämisessä kaikilla toimialoilla – päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Tänä päivänä digitaaliset palvelut ja IT-ratkaisut sekä datan hyödyntäminen ovat kiinteä osa kaikkea K-ryhmän liiketoimintaa. K-ryhmän IT-ammattilaisten työn tulokset näkyvät ja ovat tuttuja lähes jokaiselle suomalaiselle mobiilipalveluiden, verkkokauppojen ja muiden digitaalisten ratkaisujen myötä. Esimerkiksi K-Ruoka.fi on 2,2 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällään suurimpia kaupan verkkosivustoja Suomessa, ja K-Ruoka-sovellusta käyttää aktiivisesti jo yli 800 000 suomalaista.

Myös K-ryhmän kaupoilla on käytössään maailmanluokan digitaaliset ja dataan pohjautuvat työvälineet, joilla esimerkiksi pystytään räätälöimään kunkin kaupan valikoimaa tarkasti sen asiakaskunnan näköiseksi.

”Olemme edelläkävijä kaupan alan teknologioiden kehittämisessä ja tulevaisuuden kasvumme kannalta IT- ja digiosaajat ovat tärkeässä asemassa. Haluamme varmistaa, että meillä on osaaminen, jonka avulla etsiä jatkuvasti uusia teknologioita kiihdyttämään liiketoiminnan kasvua. Verkkokauppa, pilvipalvelut, datan vastuullinen hyödyntäminen ja tekoäly ovat asioita, joihin panostamme”, kertoo CIO Arto Hiltunen

Kasvustrategiaa tuetaan palkkaamalla mm. kehittäjiä, designereitä ja AI-osaajia

”K-ryhmän liiketoiminta niin päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa kuin autokaupassakin on viimeisen 5-10 vuoden aikana muuttunut yhä digitaalisemmaksi ja tulemme strategiamme mukaan panostamaan vahvasti sekä digitalisaatioon että asiakaskokemukseen myös tulevaisuudessa. Uudet osaajat tulevat vahvistamaan jo olemassa olevaa osaamistamme ja kiihdyttämään kasvuamme”, sanoo Hiltunen.

K-ryhmä on merkittävä IT- ja digialan työllistäjä Suomessa. Tällä hetkellä K-ryhmässä työskentelee noin 500 IT:n, digikehityksen, datan ja digitaalisen markkinoinnin osaajaa.

”IT-organisaatiomme on kansainvälinen. Tuemme K-ryhmän liiketoimintaa Suomen lisäksi myös muissa toimintamaissamme ja organisaation työkieli on englanti. Toivotamme myös kansainväliset osaajat meille tervetulleeksi”, korostaa Hiltunen.

Käynnistyneiden rekrytointien joukossa on mm. useita full-stack developer -rooleja, react-native developerin tehtävä sekä data scientistin työ.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös