Inspiroiva valikoima ja asiakastyytyväisyys toivat K-Supermarket Lippulaivalle pääkaupunkiseudun parhaan K-Supermarketin palkinnon

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Pääkaupunkiseudun parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Lippulaiva Espoosta, joka on vajaassa kahdessa vuodessa lunastanut paikkansa pääkaupunkiseudun huippukauppojen joukossa.

Lippulaivan K-Supermarket palkittiin muun muassa asiakastyytyväisyyden ja kauppiaiden innovatiivisuuden perusteella. Palkinnon perusteluissa kauppaa kiiteltiin myös muun muassa kaupan upeasta ulkonäöstä ja esillepanoista, jotka ovat lähtökohtaisesti aina erinomaisessa kunnossa. Lippulaivassa asiakkaita kuunnellaan tarkalla korvalla, ja kauppa onkin tunnettu siitä, että asiakastoiveita toteutetaan aktiivisesti. Valikoimassa korostuvat laatu, tuoreus ja paikallisuus. K-Supermarket Lippulaivan kauppiaana toimii Juuso Österman

”Palkinto tuli yllätyksenä ja tuntuu tosi hienolta, sillä olemme pyörittäneet kauppaa vasta noin puolitoista vuotta. Täysin uuden kaupan avaaminen on jännittävää mutta haastavaa, joten tunnustus on siksikin erityisen hieno ”, kertoo Juuso.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

Pääkaupunkiseudulta palkittiin alueen parhaan kaupan lisäksi K-Supermarket Munkin kauppias Pauli Jaakola ”Kauppiaiden puolesta itsensä likoon laittajana”, joka kehittää kauppiastyötä rohkeasti eteenpäin, sekä K-Supermarket Mustapekan kauppias Jouni Ekholm ”ketjun ideanikkarina vuodesta toiseen”. 

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös