Houkuttelevat tuoreosastot toivat Satakunnan parhaan K-Supermarketin palkinnon K-Supermarket Hansalle

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Satakunnan parhaana K-Supermarketina palkittiin Ulvilan Hansa, jossa asiakas voi aina valita haluamansa parhaiden raaka-aineiden ja herkullisimpien valmisannosten välillä.

Hansa valittiin Satakunnan parhaaksi K-Supermarketiksi muun muassa tuoreosastojensa perusteella. Niihin on viime vuosina satsattu merkittävästi, mistä kertoo esimerkiksi ehdokkuus Vuoden 2023 leipäkauppa -kilpailussa. Upean leipäosaston lisäksi kauppaa kiitellään muun muassa monipuolisesta ruokamaailmastaan, joka houkuttelee päivittäin paikalle runsaasti lounasasiakkaita, sekä kaupan itsetekemistä ruoka-annoksista, joista voi valita sopivan niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Kauppiaana K-Supermarket Hansassa toimii Akseli Fonsén.

”Palkinto kertoo ehdottomasti eniten huippuhenkilökunnasta, jonka työ ansaitsi saman palkinnon kaupalle myös vuonna 2020 eli ennen omaa aikaani Hansan kauppiaana. Kaksi vuotta sitten tekemämme kaupan kokonaisuudistus kantaa edelleen hedelmää, ja työ asiakkaidemme näköisen kaupan eteen jatkuu”, kertoo Akseli.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös