Ensimmäiset K-ryhmän kesä- ja kausityöpaikoista ovat avautuneet hakuun

K-ryhmä palkkaa tänäkin vuonna noin 6000 kesätyöntekijää ruoka- ja rautakauppoihin, autohuoltamoihin, tukkuihin ja toimistoihin. K-ryhmän ensimmäiset kausi- ja kesätyöpaikat vuodelle 2024 ovat nyt avautuneet hakuun. K-ryhmän pääkesätyöhaku käynnistyy 1. helmikuuta.  

”K-ryhmässä on mahdollisesti Suomen laajin ja alueellisesti kattavin valikoima erilaisia kesätyöpaikkoja. Vaihtoehdot ovat monipuoliset koko Suomessa ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa”, korostaa K-ryhmän rekrytoinneista vastaava Ilona Castrén.

Joka puolella Suomea voi hakea kesätöihin K-Rautoihin ja teknisen tukkukaupan Onninen Express -myymälöihin, vapaa-ajan kauppoihin (Intersport ja Budget Sport), Neste K -huoltoasemille, automekaanikon ja myyntiavustajan tehtäviin K-Autolle, logistiikkakeskuksiin, ravintolatukku Kesproon, K-ruokakauppoihin sekä K-ryhmän toimistoille.

Ensimmäiset työpaikat ovat avautuneet hakuun

Tammikuun aikana käynnistyvissä hauissa haetaan pääosin jo maalis-toukokuussa aloittavia työntekijöitä esimerkiksi K-Auton autokorjaamoihin, K-ryhmän logistiikkakeskuksiin sekä K-Rauta-kauppoihin.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo tarjolla ja lisää avautuu tammikuun aikana. Tarjolla on esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän töitä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa työ jo maalis-toukokuun aikana.

K-Auton toimipisteissä kevään rengashuollot työllistävät kymmeniä kausityöntekijöitä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja muun muassa mekaanikoille sekä huollon, asiakaspalvelun ja myyntiavustajan tehtäviin. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla. 

K-ryhmän päivittäistavarakaupan Vantaan keskusvarasto työllistää satoja kausi- ja kesätyöntekijöitä, ensimmäisiä jo tammikuusta alkaen. Hakea kannattaa heti, sillä paikkoja täytetään parhaillaan.

Toimistotyöstä kiinnostuneille Tampereella toimivan Group Financial ja HR Services -yksikön kesätyöhaku on myös auennut. Tarjolla on tehtäviä HR:n, palkanlaskennan ja talouden tehtävissä ja työt sopivat esimerkiksi oman alan kesätyötä etsiville korkeakouluopiskelijoille.

K-ryhmän päähaku avautuu helmikuun alussa

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun 1. helmikuuta. Tarjolla on monipuolisesti vaihtoehtoja ruokakaupoista urheilukauppaan.

Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa. Kaikkiin kesätyövaihtoehtoihin voi tutustua K-ryhmän yhteisellä kesätyösivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo. Kesätyöpaikat näkyvät sivulla hakuaikana.

”Kannattaa huomioida, että K-kauppiaat hakevat työntekijöitä omassa tahdissaan, eli jos itseä kiinnostavan K-ryhmän liikkeen työpaikkoja ei löydy sivulta juuri katseluhetkellä, niin kannattaa rohkeasti olla yhteydessä kiinnostavaan kesätyöpaikkaan ja kysyä haun aikataulua”, Castrén vinkkaa.

Maakuntakohtaiset kesätyöpaikkamäärät löytyvät K-ryhmän aluetiedotteista: https://www.kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/lehdistotiedotteet/

K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta www.kesko.fi/kesatyo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös